reklama

Staraczki 2015 : )

oj raczej niee jak już łapią mdłości to nie przejda tylko dlatego ze sobie ktoś zwymiotuje to przez gwałtowny przyrost hormonów wiec to by nie pomogło a ja w pierwszej ciazy męczyłam sie strasznie do 4 miesiaca ciąży tylko dlatego ze brałam kwas foliowy a pozniej zrbiłam testy alergiczne i okazało sie ze jestem na niego uczulona a jak odstawiłam to odrazu wszystko przeszło z drugiej ciązy to tak jak pisałam wczesniej kompetnie nic mi nie dolegało i chociaż nie brałam kwasu foliowego to Igorek urodził sie zdrowy miał 56 cm i 4kg

reklama
ja zaluje, ze nie wymiotowalam w ciazy, bo jakos to by ulzylo w tych mdlosciach :no:
Wypluj kobieto te słowa :)
To nic nie pomaga. Ja z J Jak zaczęłam w 8tyg tak skończyłam dopiero po 20. Kosmos [emoji18]

I wcale lepiej mi nie było. No poza tym, ze bałam się gdziekolwiek wyjść czy aby się zaraz nie porzygam [emoji33] [emoji32]

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

no ja w pierwszej ciązy jak wymiotowałam cały czas schudłam 10 kg na początku czyli z 60 kg poszło na 50 a co ciekawe do porodu przybrałam 11 kg czyli wazyłam 61 a jak urodziłam to ważyłam 55 kg ciąza zadziałąła na mnie jak dieta cud i co najlepsze po porodzie odrazu brzuch mi znikł i byłam chuda jak patyk przy moim wzroście wygladałam jak anorektyczka bo mam przeciesz 176

reklama
no ja w pierwszej ciązy jak wymiotowałam cały czas schudłam 10 kg na początku czyli z 60 kg poszło na 50 a co ciekawe do porodu przybrałam 11 kg czyli wazyłam 61 a jak urodziłam to ważyłam 55 kg ciąza zadziałąła na mnie jak dieta cud i co najlepsze po porodzie odrazu brzuch mi znikł i byłam chuda jak patyk przy moim wzroście wygladałam jak anorektyczka bo mam przeciesz 176

moja bratowa szczupla, ale nie jakas huda, tluszczyk ma tu i owdzie, zaczyna fajnie juz wybijac jej od dolu brzuszek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry