Lilolo
Fanka BB :)
Nie ma jak złośliwość rzeczy martwychNie wiem dlaczego tylko śmiech z mojego długiego postu się opublikował. Mój tablet widocznie uznał, że to wystarczy
Ja też ile razy się naprodukuję,ma tu ciach wszystko znikło

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma jak złośliwość rzeczy martwychNie wiem dlaczego tylko śmiech z mojego długiego postu się opublikował. Mój tablet widocznie uznał, że to wystarczy

i zeby maz porozmawial z toba i przeprosil za swoje zachowanieA jakKamilove, no właśnie!na szczęście udało mi się w końcu edytować
Będziemy razem testować pod koniec grudnia ?![]()
Tulę do serducha <33Witam!
Znów się nie udało... wczoraj przyszła @... usłyszałam dużo niemiłych słów od męża, nie mam w nim wsparcia, obwinił mnie zaistniałą sytuacją, już 9 cykl się nie udało, mąż nie chce się badać , poddaję się i zawieszam starania... dużo by pisać o tym wszystkim co wczoraj usłyszałam od niego ... mocno mnie to zraniło :-(
Ogólnie szkoda, że mąż tak źle zareagował. Ale z własnego doświadczenia mogę napisać, że faceci jakoś inaczej tak to odbierająAnimka ja mam 33 lata , nie jestem 20-stką , więc mam już tego czasu mniej. Po co czekać , musi być coś nie tak skoro tyle razy się nie udało. Ja robię wszystko co mogę żeby się udało, badam się , latam po lekarzach, wybieram się na udrażnianie a mój mąż co?? Właśnie wstał i zapytał się czy mi przeszło??? Mi??!! To on wczoraj wybuchł jak wulkan i tyle przykrości mi sprawił
u nas jak długo się nie udawało i ja przy każdej @ leciałam do niego z rykiem to w końcu też usłyszałam parę nieprzyjemnych słów. Typu histeryczka, wariatka itd. Było mi przykro, ale w końcu z nim porozmawiałam i powiedział, że dla niego moje zachowanie jest niezrozumiałe