reklama

Staraczki 2015 : )

CzarnaMadzia no bo ja juz nie staraczka a nie chcialabym nikomu sprawiac przykrosci piszac o sobie.
Wiem po prostu jaka walka o Maluszka czasem jest trudna bo walczylam bardzo dlugo,dlatego tak zawziecie bede Was wspierac :tak: ;)

reklama
Aschlee - jesteś żywym przykładem na to ze marzenia się spełniają trzeba tylko wziąć się w garść i przyciągnąć je jak najbliżej, żeby nie lazły do nas latami:D powinnaś się tu udzielać wtedy kiedy masz na to czas i ochotę, jeśli ktoś ma problem z tym ze ciężarna się tu wypowiada (która wcześniej była tu staraczką ) to ma problemy z głową i powinna się poważnie zastanowić nad tym czy na pewno to dobry moment na dziecko.

Aschlee - jesteś żywym przykładem na to ze marzenia się spełniają trzeba tylko wziąć się w garść i przyciągnąć je jak najbliżej, żeby nie lazły do nas latami:D powinnaś się tu udzielać wtedy kiedy masz na to czas i ochotę, jeśli ktoś ma problem z tym ze ciężarna się tu wypowiada (która wcześniej była tu staraczką ) to ma problemy z głową i powinna się poważnie zastanowić nad tym czy na pewno to dobry moment na dziecko.

Bardzo dobrze i trafnie to napisałaś. Jednak czasem tak jest.
Ja zgadzam się z Tobą że nie wolno rezygnować z marzeń. Wiem, czasem jest cholernie trudno. Ale uwierzcie mi że gdybym i ja posłuchała lekarza i się poddała to byłabym chyba najbardziej nieszczęśliwą osobą na świecie. A tak mimo wielu przeciwności jestem szczęśliwa że mam córeczkę, która tak dzielnie opiekuje się z nieba swoim rodzeństwem które jest jeszcze w moim brzuszku. Ona wie że zawsze będzie moją córeczką i zawsze tak bardzo kochaną.

Witam w sobotni poranek :)

Happymum witam serdecznie i życzę powodzenia w staraniach o kolejne szczęście! && :)

Asch, kamka ja jak dotąd nigdy nie odczułam, żeby ktos tu robil mi docinki, ze juz zaciazylam a nadal sie udzielam na wątku staraczek.. ew.tego nie zauważylam i dość regularnie sie tu wypowiadam.. nawet sie nie zorientowałam, ze teoretycznie juz nie powinnam :p

I tak jak Asch wspomniała w pełni popieram - trzeba walczyć o marzenia!:)

Szykujem sie do pracy a wieczorem idziemy z M na 18stke :) troche sie człowiek odmlodzi w młodszym gronie :D

Witam w sobotni poranek :)

Happymum witam serdecznie i życzę powodzenia w staraniach o kolejne szczęście! && :)

Asch, kamka ja jak dotąd nigdy nie odczułam, żeby ktos tu robil mi docinki, ze juz zaciazylam a nadal sie udzielam na wątku staraczek.. ew.tego nie zauważylam i dość regularnie sie tu wypowiadam.. nawet sie nie zorientowałam, ze teoretycznie juz nie powinnam :p

I tak jak Asch wspomniała w pełni popieram - trzeba walczyć o marzenia!:)

Szykujem sie do pracy a wieczorem idziemy z M na 18stke :) troche sie człowiek odmlodzi w młodszym gronie :D

Kasik witaj :)
Ja niestety odniosłam tu takie wrażenie. Nie wiem czy słusznie czy nie. Właśnie to spowodowało że mało udzielam się na tym wątkun

reklama
Witajcie witajcie kobietki. Ja już od 5 na nogach. Coś nie mogłam dziś spać. Wstałam w nocy 4 razy do wc i wkońcu stwierdziłam że nie ma się co męczyć w łóżku i mąż o 5 wstawał do pracy więc i ja też wstałam. Ale jakoś nic mi się nie chce...
Aschlee miałam już wczoraj do Ciebie napisać z pytaniem... Ile razy mierzysz cukier w ciągu dnia? Mówił Ci coś lekarz?

Przyjemnej soboty :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry