Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny a u mnie nie za ciekawie. Wczoraj byłam na wizycie I jest 7 tydz 4 dzień ale lekarka stwierdziła za niskie tetno płodu biło 82 ud na min. Na początku wszystko było ok. Dopiero po chwili stwierdziła że coś jest nie tak. Następna wizyta za tydzień
Happy juz chyba oficjalnie mozna gratulowac kochana ja tez robilam testy co dzien i jak nie ciemniala tak jak sobie to wyobrazalam to fiksowalam ze cos jest nie tak.Glowka do gory zrob za kilka dni
Luxi dziekuje ze pytasz.
Hmm lekki cykor mnie dopadl bo teraz duzo wizyt.Dzis diabetolog 30.11 moj ginekolog i 1.12 ginekolog i kardiolog w klinice i ustalanie planu porodu.
W nocy troche sie balam bo obudzil mnie bol brzucha i kregoslupa ale polazilam chwile po pokoju i przeszlo.
A ogolnie to dospac cos nie moge bo wstaje ok 4-5 razy na siku w miedzy czasie niekiedy jeszcze trzeba rozchodzic bol bioder albo kregoslupa i tak noc zlatuje
No klamac nie bede i powiem szczerze ze marze juz o styczniu