reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hejka dziewczynki :)

Ja juz nie mogę sie doczekać końca @ aby rozpocząć statanka:))))

Kamkaz dzieki byłoby cudownie - nawet udało mi sie wczoraj pójść na trening wiec nie ma tragedii kiedyś niemożliwe by to było:)

hej aj w pracy, w koncu mam info z serwisu, nie nAPRAWILI MOJEGO LAPKA, BO NIE SZLO, MIAL JAKAS WADE FABRYCZNA I UWAGA-NOWEGO LAPKA DOSTANE
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

EM Ka-trzymam kciuki za udane starania.
luxuorius-tez by mi sie nowy przydał kiedyś kupie ale teraz na wyprawke odkladam bo upayrzylam sobie drogi wózek. Co do rodziny to nie mam na co liczyc. moi rodzice miezzkaja w pl i maka male dzieci a rodzice mojego S. nawet mlodego nie odwiedzaja a na wiesc o ciąży wpadna w szał

to akurat wercja dla dziewczynki...cena to niecale £500 za nowy,oczywiście bede szukać urzywanego. Dla chlopca tez mam wybrany w tej cenie ale nie moge teraz zdjęcia znalezc na tel ;)

Załączniki

• 1448614648818.jpg
    1448614648818.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 42
Asch no mam tylko nadzieje, ze w punkcie gdzie bralam lapka dadza mi nowego, a jak nie to bede sciagac od producenta, i znow bede musiala czekac :-)
Happy wozek fajny, choc ja mam uprzedzenie do tych niby 3-kolowek heh, ale kolory fajne :-) co do ciazy to tak jak moi rodzice sie cieszyli gdy ich poinformowalam tak tesciowa mnie zjechala i zrownala z ziemia i powiedziala "na ch.uj ci bachor" o takze pomysl jak sie poczulam :no:

luxuorius-moja tesciowa przy pierwszym afere robila ze za młodzi(chiciaz obie jej corki urodzily majac 17 lat) chociaz jak sie maly urodzil mielismy po prawie 20lat,szkole skonczona i prace. teraz bedzie pewnie afere robic że ja nie pracuje i nie bede miec macierzynskiego. prawda jest taka ze przy zarobkach S. stac na na utrzymanie siebie,domu,auta a i na gadżety i przyjemnosci zostaje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry