reklama

Staraczki 2015 : )

Robilam dziś tez

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

I taka sama kreska czy mocniejsza ?

Moj sredniak to taki spioch ze wołami go z łóżka nie ściągnie...25 min temu bylam go obudzić ,myslalam ze wstał,ubiera sie i je sniadanie ,teraz wchodzę do niego a on w najlepsze śpi :szok: wiec go szybko obudzilam bo niedlugo czas wychodzic a on w rosole ,a tu jeszcze trzeba zeby umyć :sorry2:

reklama
Hej Kochane moje :* miałam ciężka noc, mdłości nie pozwoliły mi spać. Potem rano znów walczyłam z zaparciami. Pocieszam się, że zaparcia są spowodowane wysokim progesteronem, bo on hamuje pracę jelit itd. A wysoki progesteron ma wpływ na utrzymanie ciąży. Ale marne to pocieszenie :/

I taka sama kreska czy mocniejsza ?

Moj sredniak to taki spioch ze wołami go z łóżka nie ściągnie...25 min temu bylam go obudzić ,myslalam ze wstał,ubiera sie i je sniadanie ,teraz wchodzę do niego a on w najlepsze śpi :szok: wiec go szybko obudzilam bo niedlugo czas wychodzic a on w rosole ,a tu jeszcze trzeba zeby umyć :sorry2:
Były dwa testy. 10 - negatywny 25 - jakby cień cienia jaśniejszy dużo niż wczoraj ale po zdjęciu obudowy okazało się ze to jakieś wglebienie w miejscu drugiej krechy

To ten test

Załączniki

• uploadfromtaptalk1421656554706.jpg
    uploadfromtaptalk1421656554706.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 70
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć