reklama

Staraczki 2015 : )

Na tym etapie jest jakoś chroniony maluszek jeszcze dlatego jak kobieta nie wie ze jest w ciąży bo dopiero ma dostać okres to nawet piwo nie szkodzi... Czytałam o tym na necie;)więc Lady możesz być spokojna.
Kamilove jedziesz na betę?

reklama
Na tym etapie jest jakoś chroniony maluszek jeszcze dlatego jak kobieta nie wie ze jest w ciąży bo dopiero ma dostać okres to nawet piwo nie szkodzi... Czytałam o tym na necie;)więc Lady możesz być spokojna.
Kamilove jedziesz na betę?

Ewel ale mi internety pokazują że zaczęłam dziś 7 tydz, mam nadzieję że na tym etapie też nie zaszkodzi ;-)

Lady tak naprawde to juz cale zycie bedziesz sie bac ,taka rola mamy ;-) ja do tej pory drze o moich chlopcow mimo ze juz to duze chlopaki szczegolnie najstarszy ,ale ciagle towarzyszy mi strach...np.czy sie nie zagada z kolegami i nie wpadnie pod samochod,czy bezpiecznie dotrze do szkoly,jak zle sie czuja to martwie sie czy nic powaznego im nie dolega ,tak to juz jest :-p

a ja popijam kawke ,niedlugo zabiore sie za sprzatanko ,pranko i musze wloski umyc ,moze zaliczymy spaceros bo slonce swieci :-)

reklama
Kamilove bardzo dobra decyzja z ta betą! Od razu bedzie wszystko wiadomo, ja w zeszłym roku przerabialam pozytywny test, a beta ponieżej 5 okazało sięze to biochemiczna ciaza była.
Poza tym tym testem pepino to zbytnio bym sie nie przejmowala - jest bardzo duzo opinii ze przekłamuje, tzn daje negatywne wyniki a pprzeciez ma byc taki czuły.

Lady Agnes - tym razem napewno musi byc dobrze! Nie stresuj się tzn staraj się nie stresować bo to tylko negatywnie nakręca.
Ja kiedyś wypiłam wodę z nawozem do kwiatów - mądrze rozrobiłam go w butelce po wodzie mineralnej :) nic mi nie bylo :) Wiec myślę że twój maluszek jest bezpieczny.

Nie wiem czy ostatnio nie przesadziłam z tym tekstem ;/ Ogólnie mam strasznie obnizony nastrój, nie wiem czy to pogoda czy coś ale nie mialam tak dawno :(
Mamy troche problemów z moim M i nie wiem co dalej poprostu...

A wszystkim życzę miłego dnia :)
My dzisiaj z synkiem leniu****emy, lezał do 11 w łóżku - zaczęły nam się ferie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry