reklama

Staraczki 2015 : )

Animka dziękuje Ci bardzo:) zawsze do usług :cool2: Zabójstwa, łaskotki i głupi wygląd tanio dla wszystkich:) a w tym roku promocja!! Jedna żenada za drugą:szok: Polecam się nieskromnie;p

Milka rób bdadania, ja też mam pakiet, tyle że w medicoverze i można powiedzieć że jak się nudzę to idę do lekarza:):happy2: a co płące to rządam ;p Zresztą lepiej za wczasu się zbadać niż potem płakać :)

LadyAgnes moje kuzynki mają po dwie córeczki ale są tak przecudowne dzieciaczki że ja mogłabym je nawet adoptować:) ale jednak wole swoje :) poczekam może się uda:tak:

Milka tak a'propo własnego interesu to ja zacznę chyba rozprowadzać film z wesela :eek: Jak ja bym chciała Wam go pokazac:tak: Normalnie 5h takiej żenady jakiej świat nie widział! Zostałabym liderem ZŁotej Maliny na najbliższe 5 lat.:tak: Nie ma ani jednej osoby na tym filmie która nie zaliczyła by jakiejś ftopy wielkości góry która zabiłą Titanica:-D:szok: a osób było 200, z czego 110 to moja rodzina i teraz przynajmniej wiem po kim odziedziczyłam geny zasysające największe Żenady w okolice swoich właścicieli..DRAMAT, KOMEDIA, MOJA RODZINKA :cool2:

Ale przynajmniej mąż się idealnie wpasował;p

Aż strach mieć dzieci:eek::-D

Nadodatek Melman Szczękościsk wygląda na poprawinach jak ta właśnie przylizana krowa;p Nierozumiem czemu się nie uczesałam;p

reklama
Enej hahaha poplakalm sie jak Cie czytalam :D ja nie chcialam kamerzysty na weselu wlasnie z tego wzgledu ze nie moge na siebie patrzec :D choc i tak ciotka krecila caly czas i mamy nagrane, ale ze to "niepubliczne" to nie poszlo po rodzinie :D i myslalam ze ja udusze, jedyne co chcialam zeby bylo nagrane to nasz pierwszy taniec bo dlugo cwiczylismy, to kutwa w polowie pierwszego tanca ciotka nacisnela STOP i zaczela po paru sekundach znow nagrywac :no:

no ja juz po badaniach, wyniki beda jutro :) morfologia, ob, wapn, potas, sod, magnez, zelazo :) i mocz

Enej - na pewno nie jest tak źle :D
Ulizana na poprawinach jest do wybaczenia :p

Majdaczek - życzę wam by nadchodzący rok spełnił wszelkie wasze marzenia.

Dziewczyny co do tych pakietów to jesteście ubezpieczone z pracy czy prywatnie? Jak to jest?

Ostatnia edycja:
Kamilove ja przez dlugi czas mialam wykupiony pakiet przez firme w ktorej pracowal mąż, mial i on i ja jako żona, i mu potracali z wyplaty tylko vat wiec smieszne pieniadze, teraz mamy swoje firmy wiec prywatnie wykupilam (jako firma moglabym wykupic gdybym miala co najmniej 2-3 pracownikow) i moze sie wydawac duzo (mam wykupiony prawie najdrozszy pakiet) bo 800zl na kwartal, ale wtedy mam wszystko, nielimitowane wizyty u wszystkich lekarzy, jak mam skierowanie to usg, rtg, badania krwi, cytologie, no wszystko wszystko, 4 wizyty domowe w roku, prowadzenie calej ciazy, i jak sobie policzylam ile bym dala teraz gdybym bez pakietu robila wszystko to tak w ciagu 3 miesiecy:
-wizyta u gina 135zl
-usg gin 120 zl
- cytologia 60 zl
- wizyta u endokrynologa 149zl
- usg tarczycy 115zl
- badania krwi 170 zł
- wizyta internisty 109 zł

to juz jest 860zlotych a to moje koszty na 2 miesiace wiec 3 miesiac dojda kolejne badania na pewno no i jak by byla ciaza to wiadomo sa czesto wizyty, usg dopochwowe, przez powloki brzuszne, badania krwi wszelkie itp dla mnie to wygoda i komfort psychiczny ze w kazdej chwili z dnia na dzien moge sie zapisac do kogo chce bo jest ich tyle, i w jednym miejscu wszystko :)

Ostatnia edycja:
Milka, dziękuję za info :-*

Jestem ogólnie wypompowana, tż wraca do domu po nocy. Całe dnie jestem sama z małą i psem. A młoda ogólnie jakiegoś małpiego rozumu dostaje :banghead::banghead:
Chce już święta i niech Ł wreście skończy te kuchnię, i posiedzi z nami w domu bo po prostu zwarjuje. Dajcie mi siłę na pozostałe półtora tygodnia :( bo potem, ponoć aż do 7.01 mój będzie miał wolne :tak::tak: :)

Cieszę się ogólnie, że u nas taki spokojny wątek bo inaczej nie miałabym jak nadrobić was. Ehh wytrzymać jeszcze troche, jeszcze trochę...

A i od dziś luteinę zaczynam brać :tak:

cześć dziewczyny :-)

Milka Ty cuda wyczarowujesz! Zgłaszam się jako twoja nowa klientka. Tylko nie wiem od czego zacząć - myślę o bransoletce ale trochę się boję bo mam chudą rękę i generalnie mam problem z bransoletkami

Kamilove jakbyś potrzebowała pakiet medyczny to uderzaj do mnie, ja w ubezpieczalni pracuję to ci coś znajdę ;-)

Enej mój film z wesela też ubawił mnie do łez, szczególnie moi bracia rodzeni i cioteczni, jak się razem zebrali do kupy to im kukuryku w głowach się porobiło i naprawdę nieźle sobie szaleli :-) za to ślub - żenada, nie potrafię go obejrzeć w całości, a kamera prawie cały czas na nas... głupio wyglądamy, aż żal patrzeć :zawstydzona/y:

cześć dziewczyny :-)

Milka Ty cuda wyczarowujesz! Zgłaszam się jako twoja nowa klientka. Tylko nie wiem od czego zacząć - myślę o bransoletce ale trochę się boję bo mam chudą rękę i generalnie mam problem z bransoletkami

Kamilove jakbyś potrzebowała pakiet medyczny to uderzaj do mnie, ja w ubezpieczalni pracuję to ci coś znajdę ;-)

Enej mój film z wesela też ubawił mnie do łez, szczególnie moi bracia rodzeni i cioteczni, jak się razem zebrali do kupy to im kukuryku w głowach się porobiło i naprawdę nieźle sobie szaleli :-) za to ślub - żenada, nie potrafię go obejrzeć w całości, a kamera prawie cały czas na nas... głupio wyglądamy, aż żal patrzeć :zawstydzona/y:

Jeśli chcesz mogę zrobić na wymiar, wystarczy podać w uwagach do zamówienia szerokość nadgarstka, nie ma problemu i nie opoznia to wysylki ;) ja też mam szczupły nadgarstek i tez mam z tym problem dlatego daje tez taka mozliwosc innym :) i dziekuje za mile slowa :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry