reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Nie no ja normalnie nie doczekam tej kasy :/ zwrotnej za tableta. Teraz oni maja dwa tygodnie na rozpatrzenie mojej prosby o zwrot i dwa tygodnie na oddanie :mad:
I bede musiala pewnie kase ruszyc by kupic kolejnego. Tak to jest jak czlowiek sie na glupie 40zl polaszczy.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Ja w media expert za 299zł :)
Ale nie było u nas w sklepie i mieli dosłać. Najpierw problem z terminem. A teraj to tak dosłali, że paczka leży na sortowni i jeszcze mam za nią te 299zł dopłacić

Ale jak to, skoro już zapłacilas to może pokaż im potwiedzenie zapłaty? Ja bym im tam wiązankę rzuciła ładną hehe, ale teraz nie mogę sie denerwowac

Albo postrasz ich urzedem ochrony praw konsumenta - u mnie to zawsze działa

Ale jak to, skoro już zapłacilas to może pokaż im potwiedzenie zapłaty? Ja bym im tam wiązankę rzuciła ładną hehe, ale teraz nie mogę sie denerwowac

Albo postrasz ich urzedem ochrony praw konsumenta - u mnie to zawsze działa
No ich to mało obchodzi bo oni już wysłali przypadkiem za pobraniem. Mam zapłacić. A oni mi kasę tą przelaną zwrócá tak jak pisałam po rozpatrzeniu reklamacji (14dni) i kolejne 14 na zwrot kasy. I dlatego nie odbiore tego tableta niech spadaja na ksiezyc.

Zamowie gdzie indziej i tyle. Ja poczekam ten miesiac za kasa, ale oni straca klienta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry