reklama

Staraczki 2015 : )

Zakocona sex zawsze po klotni jest najlepszy;-)

Ewel wlasnie jakie badania najlepiej zrobic?

Milka super wiesci;-)

Kamilove a ja estradiol milam 173,00 ale to bylo na koncowce cyklu, jest ol? Patrze na zeszloroczne wyniki...

reklama
Robić chce ją w lutym gdy dostanę @, bo pewnie dostanę. Jeśli będzie za wysoka to hop do lekarza. I wtedy pewnie mi bromka przepisze. Powiedzcie ile kosztuje ten lek i jak się po nim czułyscie?

Lux lepiej;-) wiesz jakby mi ktos powiedzial ze uda mi sie zajsc napewno , to ok;-) ale mam obawy ze sie juz nigdy nieuda...
Ale juz dzialam zalatwilam sobie lekarza blisko co ma dobre opinie i sprobuje, bo do mojego to troche daleko i pogodzic z corka i praca jest bardzo ciezko;/
Ale jest juz ok;-)

Ja nie wiem jakie badania jak ktoś ciążę planuje to w sumie cytologia mocz usg narządów rodnych i usg piersi ja miałam tylko to... Nikt więcej nic nie zlecal a plus branie foliku.
Jeszcze miałam morfologie i tsh . Po poronieniu robię sama to co kiedyś endokrynolog mi zlecił ale zaszlam przed zrobieniem...

Ostatnia edycja:
Zakocona sex zawsze po klotni jest najlepszy;-)

Ewel wlasnie jakie badania najlepiej zrobic?

Milka super wiesci;-)

Kamilove a ja estradiol milam 173,00 ale to bylo na koncowce cyklu, jest ol? Patrze na zeszloroczne wyniki...
Julia no to wynik piękny. Ja na końcówce cyklu mam własnie te 49 :/

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kamilove ale znow 100% pewnosci niemam czy to na koniec bylo robione... cos mi swita ze byla mowa o koncowce cyklu, ewentualnie srodek xyklu...a jakny byl to srodek cyklu?

Lady Agnes hmm jak badania pokaza ze jestem zdrowa to bede cierpliwie czekac;-)

Lux a jakie badanie chcesz zrobic?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry