reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja ta kszybciutko:)

Heeeeloooł:)

czytam na bieżąco:) super inicjatywy się tu pojawiają ;) my chorym dzieciakom bąbki wysyłamy:)

a to jakby ktoś nie widział:

https://www.facebook.com/video.php?v=10152496993241147&fref=nf

Ale DUPCIA :D:D:D

Pobiegałabym za nimi :rofl2:

Ale cholera ani tak nie tańczę..
Ani w szpilkach nie chodzę ..

Czuję się mniej kobieca niż Ci trzej :D:D

Dziewczyny u nie też pada. Pijam ten inofloic.

Lady Agnes niestety taki mamy kraj co zrobiśz. Czytałam jakaś posełka jadła sałatkę na posiedzeniu a inny posełek wyzywał Kaczyńskiego od kurdupli:) I co każdy ma swój cyrk:)

A ja na djecie półpłynnej jestem:) Miksowana zupa smakuje jak kupa :D SIę mi zrymowało:)

A jak wasze staranka? Bo tak jakby nikt ostatnio nei testuje czy jak?

Ja ta kszybciutko:)

Heeeeloooł:)

czytam na bieżąco:) super inicjatywy się tu pojawiają ;) my chorym dzieciakom bąbki wysyłamy:)

a to jakby ktoś nie widział:

https://www.facebook.com/video.php?v=10152496993241147&fref=nf

Ale DUPCIA :D:D:D

Pobiegałabym za nimi :rofl2:

Ale cholera ani tak nie tańczę..
Ani w szpilkach nie chodzę ..

Czuję się mniej kobieca niż Ci trzej :D:D

Dziewczyny u nie też pada. Pijam ten inofloic.

Lady Agnes niestety taki mamy kraj co zrobiśz. Czytałam jakaś posełka jadła sałatkę na posiedzeniu a inny posełek wyzywał Kaczyńskiego od kurdupli:) I co każdy ma swój cyrk:)

A ja na djecie półpłynnej jestem:) Miksowana zupa smakuje jak kupa :D SIę mi zrymowało:)

A jak wasze staranka? Bo tak jakby nikt ostatnio nei testuje czy jak?

Ja będę testować 25.12 i chyba jestem pierwsza do testowanka, ale że starania byly raz to na cud nie liczę :p

Enej my wczoraj z mezem poszlalelismy i jakbym miesiac temu sie z tego cieszyla tak teraz sie boje :szok:

a co do zarcia na posiedzeniu i kurdupli to moj maz mi chyba z 10 razy to wczoraj pokazywal :-D

odpisali mi z top secret ze zamowienie anulowane! i ze przepraszaja za utrudnienia :angry: ale jak to? gdzie moja kasa w takimr azie?

I tu jest właśnie zagwozdka ;) W Wigilię będzie albo 13 albo 9 dni po owulacji (tak jak Wam pisałam nie jestem pewna, która data jest prawidłowa).
A od jakiś 2h boli mnie tak dziwnie brzuch, w okolicy jajnika. Może to implantacja? <3

Zaraz się będę zajadać indyjskim żarciem, które uwielbiam ;) Za późno na kolację ale co tam! :P

Ostatnia edycja:
I tu jest właśnie zagwozdka ;) W Wigilię będzie albo 13 albo 9 dni po owulacji (tak jak Wam pisałam nie jestem pewna, która data jest prawidłowa).
A od jakiś 2h boli mnie tak dziwnie brzuch, w okolicy jajnika. Może to implantacja? <3

Zaraz się będę zajadać indyjskim żarciem, które uwielbiam ;) Za późno na kolację ale co tam! :P

no to w opcji 13dpo moze byc juz na tescie cos widac :P trzymam kciuki :*

Wiecie co...wystraszylam sie ta tarczyca, ta wpadka wczoraj, ta owulacja jutro i napisalam zapytanie do endokrynologa udzielajacego konsultacji online, za 80zl, w ciagu 72h dostane odpowiedz...

reklama
Witam się wieczornie :-)

Ja właśnie dotarłam po całym męczącym dniu do domku i mam moje prezenciki urodzinowe za które baaaaadzo dziękuję Milce
Dziewczyny gdybyście chciały coś zamawiać z jej sklepu to gorąco polecam! Moja bransoletka jest meeeeeeeeega cudowna, ciężka, nie spada mi, zawieszka jest śliczna, błyszcząca, a kamienie mają piękny miętowy kolor. Wykonanie też ekstra (no cóż chyba utonęłam w tych zachwytach, ale naprawdę towar pierwsza klasa).
I dzięki Milka za wspaniały prezent, który idealnie pasuje do mojej bransoletki :-)

AnnieTess trzymam &&& za ten scenariusz! Z krwi powinno już wyjść czy jest ciąża.

Wiecie co...wystraszylam sie ta tarczyca, ta wpadka wczoraj, ta owulacja jutro i napisalam zapytanie do endokrynologa udzielajacego konsultacji online, za 80zl, w ciagu 72h dostane odpowiedz...

Milka nie panikuj, napewno będzie dobrze. Ty masz wysokie TSH więc tak łatwo nie jest zajść w ciąże (stety i niestety) więc małe prawdopodobieństwo, ale nawet jeśli to nie koniec świata. Czytałam tu na forum kilka historii dziewczyn, którym udało się zajść i urodzić zdrowe dzieciaczki mimo podwyższonego poziomu tego hormonu. Daj znać co odpisze lekarz.

Enej jak badanka, masz już wyniki? Ja byłam dziś na badaniach z krwi zaraz się zaloguję sprawdzić wyniki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry