Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja ta kszybciutko![]()
Heeeeloooł
czytam na bieżącosuper inicjatywy się tu pojawiają
my chorym dzieciakom bąbki wysyłamy
![]()
a to jakby ktoś nie widział:
https://www.facebook.com/video.php?v=10152496993241147&fref=nf
Ale DUPCIA
Pobiegałabym za nimi
Ale cholera ani tak nie tańczę..
Ani w szpilkach nie chodzę ..
Czuję się mniej kobieca niż Ci trzej
Dziewczyny u nie też pada. Pijam ten inofloic.
Lady Agnes niestety taki mamy kraj co zrobiśz. Czytałam jakaś posełka jadła sałatkę na posiedzeniu a inny posełek wyzywał Kaczyńskiego od kurdupliI co każdy ma swój cyrk
A ja na djecie półpłynnej jestemMiksowana zupa smakuje jak kupa
SIę mi zrymowało
A jak wasze staranka? Bo tak jakby nikt ostatnio nei testuje czy jak?

ale jak to? gdzie moja kasa w takimr azie?Ja chyba też w święta będę testować chociaż to będzie pewnie za wcześniekupiłam "bobo test" on podobno bardzo czuły jest
![]()
I tu jest właśnie zagwozdkaW Wigilię będzie albo 13 albo 9 dni po owulacji (tak jak Wam pisałam nie jestem pewna, która data jest prawidłowa).
A od jakiś 2h boli mnie tak dziwnie brzuch, w okolicy jajnika. Może to implantacja? <3
Zaraz się będę zajadać indyjskim żarciem, które uwielbiamZa późno na kolację ale co tam!
![]()
I tu jest właśnie zagwozdkaW Wigilię będzie albo 13 albo 9 dni po owulacji (tak jak Wam pisałam nie jestem pewna, która data jest prawidłowa).
A od jakiś 2h boli mnie tak dziwnie brzuch, w okolicy jajnika. Może to implantacja? <3
Wiecie co...wystraszylam sie ta tarczyca, ta wpadka wczoraj, ta owulacja jutro i napisalam zapytanie do endokrynologa udzielajacego konsultacji online, za 80zl, w ciagu 72h dostane odpowiedz...