reklama

Staraczki 2015 : )

Nutella pyszna;)i jaka zdrowa też uwielbiam he. My dziś leniu****emy nigdzie się raczej nie wybieramy choć piękne słonko święci to może na spacer

reklama
Lux dupiato to lezenie o doope rozbic...nie chce marudzic bo juz sama mam dosc tych problemow a co dopiero jeszcze Wam tu medzic.

Pkati mniammmmm nutelka :)

Ewel tez wlasnie mam w planie isc sie dotlenic nad jezioro bo slonko cudnie swieci

Lux ja jak mam złe dni z moim to wlasnie tak robie jak yeseni pisałam... Żyje dla siebie... Przyjemności małe duze.. W zwykły dzien ubrać sie sexi fajny make up i odrazu kobieta czuje sie silniejsza ma poprawiony humor... ...kobieta jest silna tak jestesmy stworzone , tylko trzrba sobie to powtarzać bo czasami zapominamy o tym bo za duzo rzeczy nas przytlacza...

Pkati ja gdy mam zły dzień to wiesz co robię? Kładę się, słucham muzyki i słowem sie do mojego nie odzywam. Albo wsiadam w auto i jadę w długa, aż mi złość minie.

reklama
Ja rzucam dzisiaj mojemu wyzwanie ćwiczenie PLANK na cały luty bedziemy razem robic to krotkie ćwiczenie kto wymięknie to druga osoba wybiera sobie jakies życzenie... Wyjazd...upominek..czynnosc... A tak dla zabawy a co...[emoji3]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry