reklama

Staraczki 2015 : )

Anulka, ale żeś se temat wybrała :D
Wiem, teraz tez juz zrozumialam swoj blad :P nie dosc ze temat zakrecony to nie ma konkretnego pacjenta od roku w szpitalu i musze go troche sobie "wyobrazic"
nie ma nawet jednego gotowego procesu pielegnowania na chomiku ktorym moglabym sie podeprzec ;/

Anulka a co studiujesz?
pielegniarstwo :)
ale wczesniej skonczyłam dziennikarstwo :) dwa rożne kierunki wiem :)
Ale moja dusza jest dusza humanisty, a serce rwie do ludzi :)

reklama
Ewela gdzie pracujesz?

Anulka to masz temat :) jak Ci idzie?

Lux dobrze zrobiłaś, ale matka pewnie i tak nie przestała pić. Nie wiem co Ci doradzić ale pomyśl o tym ze to co tam się dzieje będzie źle na Ciebie wpływało.
Troche kiepsko bo już przesunęłam termin oddania pierwszej części o tydzien i dostałam niezły opierdziel :) ale nie ma co, muszę do piątku się wyrobić.

Kasiu- wiesz to tam jak źle nie wpływa na mnie, tylko wkurza mnie hałas. Anulka, to powodzenia he he. Podziwiam :D ja miałam łatwy temat, bo o bezrobociu pisałam. Tylko dane musiałam z urzędu mieć.

Anulka a ja ukonczylam fizjoterapie :) zastanawialam sie nad poloznictwem ale zrezgnowalam. Teraz troche zaluje bo uwielbiam noworodki, kobiety, jestem bardzo otwarta osoba i opiekuncza z wiecznym bananem na twarzy (juz mam od tego zmarszczki :) osoba. Uwielbiam szpitale i wszelakie zabiegi medyczne. I mysle ze bylabym bardzo dobra polozna a takich jest malo :)

A u mnie znow spiecia :|
Moj ma problemy z dojsciem i g.o.wno z dzialan [emoji35]
Napewno sie stresuje. Moj czasem jak sie zestresuje to nie chce mu stanac . Tez przezywa zanim jeszcze zaczniemy dzialac.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Hej Kochane :) poranny seksik zaliczony. Kapusta się gotuje a niedługo ziemniaki na kluski zblenduje :) śniadanko też już zjedlismy. A u Was jak zboczki?
Oszzz ty :) my wczoraj wieczorem zaliczylisny seks w lazience :)
Dzień dobry. Przyszła @. Odpuszczamy z mężem. Może kiedyś jeszcze pomyślimy ale na razie nie mam już siły. Majdaczek możesz wpisać mnie do poczekalni.
Kochana a tak trzymalam kciuki:( przykro mi. Tule Cie.

Ja dopiero teraz pisze bo kuzwa xaspalam hahahaha :) i przed praca juz nie zdarzylqm napisac. Ja wogole nie czuje sie na ciaze. Ale okres do 14 ma przyjsc wiec nie wszystko stracone :))

Paraplu to masaże pewnie cudownie robisz :-D
Dziewczyny podziwiam Was, ja mdleje na widok krwi chociaż jestem honorowym krwiodawca :)

Ewelin zazdroszczę, jeny ;( eh

Lux u mnie teraz na roku nikt nie pisze o bezrobociu ale podobno to i tak temat na topie

reklama
Jestem totalnie bez humoru. Nie dosc, ze wczoraj nic nie bylo too jeszcze temoperatura znow spadla czyli owu nie bylo [emoji57]

Zofia,

Fajnie, że sie odezwalas. Czekamy na wyniki twojego amh :)

Ruda,

Tule Cię mocno. Odpoczniecie i na pewno sie uda :tak:

Milego dnia dziewczyny [emoji253]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry