Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O tym nie pomyslalam ale co ....mam jejKolezanki szukać zeby sobie pipki lizały i pupki obwachaly wystarczy ze moja siostra ma dwa yorki mamę i córkę i one sobie nawzajem lessbyy kazirodztwo
Pkati, a bo wiesz, jak my zwrócimy komuś z rodziny uwagę o zachowanie dziecka to się oburzają. A gdyby oni nam zwrócili to by byli oburzeni, że my wiemy lepiej :-/ uważam, że jeśli dziecko w otoczeniu jest nieznośne to należy to powiedzieć głośno.
Ok koniec przerwy wracam do klientow.. Przedemna jeszcze woskowanie faceta nawet przystojny szybko mi zleci godzinka.. I pozniej ładne stopki i brzydkie stopki bede musiała babce ścignąć paznokcia;/ aucc ok to tyle miłego dnia i do pozniej
A ja znow z Ł kłótnia. I to przez smsy. Ale on nic nie szanuje mojej pracy. Wraca do domu i w durną gierkę sobie gra bo mu się należy. A mi kurfa co sie nalezy?!