Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie możemy Cię pocieszyć, że to nie możliwe bo musiałybyśmy skłamać. Jedyne jak możemy Cię pocieszyć to powiedzieć Ci, że jest wiele historii z happy endem.Na prawda żadna z Was mnie nie pocieszy- ze jednak nie jest to możliwe ... Ja wiem o wzmorzonej płodności ale po lyzeczkowaniu to chyba nie możliwe nawet by się zarodek zagniezdzil ?
Noe wytrzymać tego napięcia nie wiem co robić co myśleć straszne to wszystko![]()
wiesz ona jest tez tylko czlowiekiem i chce dobrze, a organizm ludzki to zagadka i nigdy niewiadomo co odwaliTo anioł, nie kobieta. Jest fenomenalna. I błyskawicznie ustawiła mi leczenie tak, że mam dobre wyniki. Tyle, że nie wiem co planuje dalej. Obie nie brałyśmy pod uwagę tego, że te 2 ostatnie stymulacje tak się potoczą i będzie tak beznadziejnie... Miało być wszystko inaczej. Bardzo mnie to podłamało...
przestan sie zadreczac, bo teraz i tak nic nie zrobisz, mysl pozytywnie i i sie nie denerwujLux ja mam nadzieje ze u mnie i tak było to za późno na owulację jestem 4 tyg równo po zabiegu dziś i mam taka cicha nadzieje ze za niedługo dostane @ nie znioslabym faktu jakby było inaczej nie może być inaczej bo to zdecydowanie za wcześnie ... Jaka ja głupia jestem ze z tymiwszystkimi lozkowymi sprawami do 1@ nie poczekalam ...![]()
jak to nie, wlasnie wtedy ma najwieksze szanse bo jest czysto i sluz ladny, wtedy ma duze szanse wlasnieNa prawda żadna z Was mnie nie pocieszy- ze jednak nie jest to możliwe ... Ja wiem o wzmorzonej płodności ale po lyzeczkowaniu to chyba nie możliwe nawet by się zarodek zagniezdzil ?
Noe wytrzymać tego napięcia nie wiem co robić co myśleć straszne to wszystko![]()
Ale oni się zabezpieczyli. Prezerwatywa pękła. Renata napisała to w poście. Zrobili więc tak, jak powinno teoretycznie. Pech chciał, że gumę złapali. Zdarza się i nic na to nie poradzimy. Nie wolno wbijać dodatkowo w poczucie winy! Renata sama już sobie wyrzuty robi, a takie gadanie jej nic nie pomoże. Przepraszam, ale ja ją rozumiem. Walczę o dziecko tyle lat, ale umiem doskonale się postawić w jej sytuacji.Renata z tego co zrozumiałam to boisz się że za szybko mogłaś zajść w ciążę po zabiegu? Kochana nie zrozum mnie źle ale skoro wiedziałaś jaki czas masz odczekać po to trzeba było się zabezpieczyć i nie mogłabyś problemu. My tu wszystkie chcemy być w ciąży więc trochę ciężko się czyta jak ktoś pisze że boi się ze jest w ciąży. Nie jedna z nas wszytko by oddała żeby być. Życzę Ci żeby wszystko dobrze się u Ciebie skończyło i proszę nie zrozum mnie źle
Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom