reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sałatka no to cykl obstawiony jak niewiem co.My przy pierwszych staraniach jednego cyklu bzykalismy się 10 dni pod rząd i już mieliśmy dosyć. Teraz też jak pobzykamy sie 3 dni pod rząd to już wysiadamy.Chociaż z tymi numerkami i staraniami różnie bywa.Przy drugiej ciazy mialam tylko 1 numerek w cyklu -12 dc i zaszlam.A przy pierwszych staraniach obstawialismy nieźle cykle i długo zajsc nie mogłam.

No to reguły nie ma. Ja ten cykl pierwszy raz tak obstawię... mąż już uprzedzony i doczekać się nie może :) To będzie nasz pierwszy zaplanowany cykl ale póki co nie ma nawet jeszcze co obliczać :/

Bierzmy wszystkie przykład z Sałatki to za miesiąc będą same podwójne kreseczki[emoji5] ja też już meza uprzedzilam ze tak trzeba haha i zbiera siły w piątek mam miec@ i koniec sierpnia początek września jest nasz. No może nie po 4x ale po dwa w połowie cyklu będzie codziennie [emoji38]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym się przeprowadziła teraz musisz myśleć przede wszystkim o sobie i fasolce [emoji4]
Jestem u teściów. ..z mężem, fasolka i psem.
Mąż mnie zdenerwował bo musze jutro na 7 dojechać do pracy a okazało się ze zabiera mi samochód. ...wiec niech nas zawozi w nosie mam.
Kurde boli mnie brzuszek tzn...takie dziwne jakby ciagniecie? Idzie na krzyże ogólnie takie uczucie jakbym hmmm się zasiedziała.
Na koniec dnia przyszla mi moja torebka która zamówiłam na allegro ^^ chociaż tyle dobrego...
Mam nadzieje ze takie dziwne uczucie to normalne ew. Że to odę lit bo mnie zawsze tam na dole pobolewalo jak się zfenerwowalam.

Martwię się :-(
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny,
ja dziś mam mega kiepski dzień, strasznie słabo się czuje chyba wczoraj mnie przewiało i ledwo w pracy wysiedziałam:/ wypiłam chyba 5 herbat z sokiem malinowym, było mi zimno i nos mi się zatkał:(
udało mi się zapisać do internisty na 8.15 przed pracą:(
a jeszcze w robocie mam mega stresujący czas i tak będzie minimum do połowy września:(
oby do usg. Jakimś cudem dziś załapałam się na 24.08 czyli środę.

No wiesz, jak nie ma wysokiego libido, to nie da sie zmusic do seksu :) Gdybysmy planowali bzykanie co 2-3 dni, to to tez byloby to planowanie, zmuszanie sie tylko dlatego, zeby byly szanse na dzidzio. takze dlatego planuje tylko takie maratony na dni plodne, bo nie bedzimy na sile caly cykl ciągnęli, skoro ochota jest tylko max raz na tydzien.

bertha ja z libido też mam megaproblem dlatego Cię w pełni rozumiem:(

o ja pieprze jestem w ciazy!!!:)

Bombowo:D !!!!! gratki dla Ciebie:)

Na cztery razy dziennie to chyba bym musiała jakiś braveran dla kobiet zjeść :p
:p
ja na dwa razy dziennie bym musiała braveran dostać dożylnie:D

Teraz się tak przyglądam że mam jedną ocenę za nie zbyt mądrą wypowiedź. O matko jak ja teraz wyglądam hehehe :errr:
czasem na tel się kliknie nie to co trzeba, a "niezbyt mądre" jest pod "lubię to" :p

Nienawidzę mojego brata :-( szczerze...ratunku :-(
Chyba się Wyprowadzam do tesciowej bo prędzej tu strace ta ciążę niż utrzymam :-(

katarzynkaBe Ty i mąż jesteście najważniejsi, więc pomyśl o sobie, zadbaj o siebie i Dziecko:*

Myslalam ze tylko ja mam problem z libido ale widze ze jest nas więcej... a najbardziej ukazuje sie to wtedy, kiedy staramy sie o dzidzie, bo bardzo chcemy Maluszka ale nie zawsze mamy ochotę na seks.. to jest trudne, a trudniejsze tym bardziej, kiedy partner ma ten sam problem..

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry