reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

nessi mówię mu że może mnie brać na śpiocha tylko on chyba oczekuje, ze ja mam latać za nim. kusić go a w ogóle to chyba patrząc na niego to już powinnam mieć orgazm.
sałatka wielkie gratki! Jak mieliście obstawiony cykl? Masz jakieś objawy?Ja też chce pozytywny test!
objawy? Ogromne nerwy, straszne. Duza ilosc bialego sluzu.
Cykl obstawiony tak-
5dc
7dc
9 dc
10 dc
13dc
14 dc- 4x
15 dc-2x
16dc-3x
17dc
18dc
20 dc
21dc
22 dc
25 dc-2x
26dc- 2x
28 dc
trzymam kciuki zebys i ty ujrzala dwie kreseczki:)

reklama
dziewczyny POZYTYW, POZYTYW, POZYTYW!!!!!!:) pojechalam z cora rowerem do miasta po test. Polecalyscie z rossmanna i taki kupilam. Wlasnie wrocilam i od razu zrobilam i od razu krecha!!!:) nie jest ekstra mocna ale nie jest bladzioch!!!:)
chyba jestem w szoku!:)
anulka przepraszam ze nie zaczekalam ale musialam:)
Gratuluje[emoji7]
Dziewczyny musimy się teraz mocno postarać żeby na maj było więcej.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

przez ponad tydzien cory nie bylo w domu wiec dzialalismy:)
Powiedzialam mezowi od razu ja wszedl do domu. A myslalam ze moze jakims cudem uda mi sie trzymac to w tajemnicy tydzien... Och jak ja siebie nie znam...:) Widzialam jego radosne oczy ale szybko zmienil temat. J?ak go przycisnelam to powiedzial ze sie cieszy ale sie boi po tym co nas spotkalo...

Na cztery razy dziennie to chyba bym musiała jakiś braveran dla kobiet zjeść :P

Sałatka przytnij zdjęcie w edytorze.

Nessi majtki z dziurką! Kiedyś w sklepie widziałam i postanowiłam, że je kupię, ale przy kasie to myślałam, że padnę że wstydu, a jeszcze taki przystojny gość mnie obsługiwał :P
Zazwyczaj bieliznę kupuje na allegro. Od koleżanki dostałam dwa ubranka nauczycielki i pokojowki bo sobie za male rozmiary zamówiła :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry