reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Betha masz racje.
To ja się pisze na maj!Jak wyrwe zeba to daje go pod poduche i niech wróżka Zebuszka przyniesie mi dzidzie.A co za moich czasów takich rzeczy nie było.Trzeba nadrobić te prezenty za utracone mleczaki.
Nessi,Agnesis dobry pomysł.A gdzie kupujecie takie bielizny- w sklepach stacjonarnych czy przez neta?
Ja ostatnio w chińskim wyczailam różową koronkową koszule nocną :D mojego kręcą takie fatałaszki wiec jak gdzies widze to kupuje haha ale największego fizia ma na punkcie ponczoch:p wystarczy ze je ubiore a ten juz gotowy do działania[emoji14]kiedys mu dla zartu powiedzialam, ze moze zostawie go sam na sam z tymi pończoszkami bo ja chyba jestem zbędna [emoji23][emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje Salatka:* a ja mam dzis dola:( mam chyba jakas infekcje bo uplawy sa i jeszcze swedzenie:( to pewnie w tym cyklu nic z tego:( juz jestem po dniach plodnych 3 razy sie przytulalismy.. teraz siedze u gina i czekam zeby mi cos przepisala:( wszystko nie tak:(

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio w chińskim wyczailam różową koronkową koszule nocną :D mojego kręcą takie fatałaszki wiec jak gdzies widze to kupuje haha ale największego fizia ma na punkcie ponczoch:p wystarczy ze je ubiore a ten juz gotowy do działania[emoji14]kiedys mu dla zartu powiedzialam, ze moze zostawie go sam na sam z tymi pończoszkami bo ja chyba jestem zbędna [emoji23][emoji23]

U mnie to samo+ podwiązki :D a hitem ostatnio były majtki z dziurką :P

Mój m też mnie wkurza pod tym względem, że jak mu się chce to nie da żadnego znaku, nie powie, nie zachęci tylko czeka że ja jego ochotę wyczuję i się rzucę na niego. Bez sensu.Czasem mi mówi po fakcie, że dziś rano miał na mnie ochotę a ja do niego "dlaczego nic nie powiedziałeś, nie zrobiłeś?" a on że zawsze o tej godzinie śpie i nie chce mnie budzić.

Ech skąd ja to znam. U mnie to samo...Mam dobrego męża,nie mogę narzekać ale w pewnych sprawach bym udusiła. Ostatnio się go pytam, nie podobam Ci się, nie podniecam Cię itd? A on taki zdziwiony że Mu się podobam....To ja się pytam DLACZEGO MI TEGO NIE MÓWISZ?????? on swoje wie ale nie mówi, a nam kobietom trzeba powiedzieć o pewnych kwestiach...często:-D

Sałatka o jak cudownieeeee. No gratuluję mamusiu:-) :) ja bym od razu mężowi powiedziała, nie wytrzymałabym.
Koniecznie dla motywacji wstawiaj fote

Zrobiłam dzisiaj drugi test owulacyjny i ta druga kreska jakby słabsza...myślałam że owulacja jeszcze przede mnią a tu już chyba po ptokach...:errr:

U mnie to samo+ podwiązki :D a hitem ostatnio były majtki z dziurką :P
Hahaha o widzisz :D musze spróbować z podwiązką , zawsze cos nowego :D ja do tej koszuli mam w komplecie majtki ale zamiast dziurki z przodu mają z tyłu hahaha wczoraj mojemu powiedzialam(nie na powaznie) ze moze on sie kiedys dla mnie przebierze za złego policjanta i zrobi maly striptiz ale od razu sie zaczal smiac i powiedzial ze wtedy na pewno bysmy nie skonczyli w lozku a na dywanie poskładani ze smiechu:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry