reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
nessi mówię mu że może mnie brać na śpiocha tylko on chyba oczekuje, ze ja mam latać za nim, zachęcać go a w ogóle to chyba patrząc na niego to już powinnam mieć orgazm. Czasem twierdzi , ze wysyła mi sygnały ale ja wolę wtedy zajmować się porządkami lub iść na zakupy.
Kochana, może jakaś szalona bielizna ?:) Jak się człowiek skupia tylko na staraniach to się wtedy staje obowiązkiem a nie przyjemnością. Gdybyś wiedziała jaką ja sobie ostatnio machnęłam to byś w szoku była :D Działa rewelacyjnie :)

betha u nas z przytulasami też kiepsko, albo jesteśmy zmęczeni i nam się najzwyczajnie nie chce albo jak nam się chce to synek w pobliżu i wtedy ciężko. W dni płodne spinamy się na 3 numerki a potem do okresu nic albo 1 numerek. Po okresie zdarzy się numerek a potem już w dni płodne. W sumie to na cykl (26 dniowy ) mamy 4 numerki, trochę mnie to przeraża, ze nasze życie erotyczne takie kiepskie jest. Mój m też mnie wkurza pod tym względem, że jak mu się chce to nie da żadnego znaku, nie powie, nie zachęci tylko czeka że ja jego ochotę wyczuję i się rzucę na niego. Bez sensu.Czasem mi mówi po fakcie, że dziś rano miał na mnie ochotę a ja do niego "dlaczego nic nie powiedziałeś, nie zrobiłeś?" a on że zawsze o tej godzinie śpie i nie chce mnie budzić. A ja z kolei mam ochotę na wieczór i jemu się już nie chce. Albo mówi, że mały jest cały czas w pobliżu i nie da rady. Ja mu na to, żeby załatwił opiekę dla niego na choćby godzinę to on, że to nasze dziecko i my mamy się nim zajmować.
Ja generalnie mysle, ze kazdy ma swoje tempo i potrzeby, kazdy zwiazek jest inny, kazdy czlowiek jest inny. Nie jest powiedziane jaka czestotliwosc jest wzorcowa, właściwa, a jaka jest juz zła, bo inny "robią to" częściej. Problem moze sie pojawic jedynie w czasie starań, bo wtedy cieżej o płynięcie z prądem i wyluzowanie, bo trzeba zacząć planować. Także kacha, nie strsujemy sie, nie ma żadnych wskaźników do których musimy się dopasowywać, każdy niech bedzie sobą!

dziewczyny POZYTYW, POZYTYW, POZYTYW!!!!!!:) pojechalam z cora rowerem do miasta po test. Polecalyscie z rossmanna i taki kupilam. Wlasnie wrocilam i od razu zrobilam i od razu krecha!!!:) nie jest ekstra mocna ale nie jest bladzioch!!!:)
chyba jestem w szoku!:)
anulka przepraszam ze nie zaczekalam ale musialam:)
O WOW!!!! Dawaj zdjecie!!! :) gratulacje!! mówiłam, ze ta temperatura to bardzo obiecujaca!! :D

Kochana, może jakaś szalona bielizna ?:) Jak się człowiek skupia tylko na staraniach to się wtedy staje obowiązkiem a nie przyjemnością. Gdybyś wiedziała jaką ja sobie ostatnio machnęłam to byś w szoku była :D Działa rewelacyjnie :)

Jaką ja ostatnio machnęłam to sama byłam w szoku. Najpierw pomyślałam, że mnie porąbało, ale później już myślenie było zbędną czynnością ;)
Czasem wystarczy zwiewna sukienka i buty na obcasie, żeby mojemu chodziło po głowie niewiadomo co ;)

Jaką ja ostatnio machnęłam to sama byłam w szoku. Najpierw pomyślałam, że mnie porąbało, ale później już myślenie było zbędną czynnością ;)
Czasem wystarczy zwiewna sukienka i buty na obcasie, żeby mojemu chodziło po głowie niewiadomo co ;)
Zmiany nie są złe ! Ja po 13 latach muszę coś zmieniać :P bo my się jak ''łyse konie'' znamy :D Śmiałam się ostatnio, że będziemy musieli zacząć lekturę ''Kamasutry'' :D na następną rocznicę ...

Betha masz racje.
To ja się pisze na maj!Jak wyrwe zeba to daje go pod poduche i niech wróżka Zebuszka przyniesie mi dzidzie.A co za moich czasów takich rzeczy nie było.Trzeba nadrobić te prezenty za utracone mleczaki.
Nessi,Agnesis dobry pomysł.A gdzie kupujecie takie bielizny- w sklepach stacjonarnych czy przez neta?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry