Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym powiedziała odrazu. Taka nowinę trzymać w tajemnicy tyle dni?! Ja bym nie wytrzymała. A który to dc??chyba powiem muza duzo dni zebym to trzymala w tajemnicy. Domysli sie
nie wiem co zrobic
![]()
Kochana, może jakaś szalona bielizna ?nessi mówię mu że może mnie brać na śpiocha tylko on chyba oczekuje, ze ja mam latać za nim, zachęcać go a w ogóle to chyba patrząc na niego to już powinnam mieć orgazm. Czasem twierdzi , ze wysyła mi sygnały ale ja wolę wtedy zajmować się porządkami lub iść na zakupy.
Ja generalnie mysle, ze kazdy ma swoje tempo i potrzeby, kazdy zwiazek jest inny, kazdy czlowiek jest inny. Nie jest powiedziane jaka czestotliwosc jest wzorcowa, właściwa, a jaka jest juz zła, bo inny "robią to" częściej. Problem moze sie pojawic jedynie w czasie starań, bo wtedy cieżej o płynięcie z prądem i wyluzowanie, bo trzeba zacząć planować. Także kacha, nie strsujemy sie, nie ma żadnych wskaźników do których musimy się dopasowywać, każdy niech bedzie sobą!betha u nas z przytulasami też kiepsko, albo jesteśmy zmęczeni i nam się najzwyczajnie nie chce albo jak nam się chce to synek w pobliżu i wtedy ciężko. W dni płodne spinamy się na 3 numerki a potem do okresu nic albo 1 numerek. Po okresie zdarzy się numerek a potem już w dni płodne. W sumie to na cykl (26 dniowy ) mamy 4 numerki, trochę mnie to przeraża, ze nasze życie erotyczne takie kiepskie jest. Mój m też mnie wkurza pod tym względem, że jak mu się chce to nie da żadnego znaku, nie powie, nie zachęci tylko czeka że ja jego ochotę wyczuję i się rzucę na niego. Bez sensu.Czasem mi mówi po fakcie, że dziś rano miał na mnie ochotę a ja do niego "dlaczego nic nie powiedziałeś, nie zrobiłeś?" a on że zawsze o tej godzinie śpie i nie chce mnie budzić. A ja z kolei mam ochotę na wieczór i jemu się już nie chce. Albo mówi, że mały jest cały czas w pobliżu i nie da rady. Ja mu na to, żeby załatwił opiekę dla niego na choćby godzinę to on, że to nasze dziecko i my mamy się nim zajmować.
O WOW!!!! Dawaj zdjecie!!!dziewczyny POZYTYW, POZYTYW, POZYTYW!!!!!!pojechalam z cora rowerem do miasta po test. Polecalyscie z rossmanna i taki kupilam. Wlasnie wrocilam i od razu zrobilam i od razu krecha!!!
nie jest ekstra mocna ale nie jest bladzioch!!!
chyba jestem w szoku!
anulka przepraszam ze nie zaczekalam ale musialam![]()
Kochana, może jakaś szalona bielizna ?Jak się człowiek skupia tylko na staraniach to się wtedy staje obowiązkiem a nie przyjemnością. Gdybyś wiedziała jaką ja sobie ostatnio machnęłam to byś w szoku była
Działa rewelacyjnie
![]()
Zmiany nie są złe ! Ja po 13 latach muszę coś zmieniaćJaką ja ostatnio machnęłam to sama byłam w szoku. Najpierw pomyślałam, że mnie porąbało, ale później już myślenie było zbędną czynnością
Czasem wystarczy zwiewna sukienka i buty na obcasie, żeby mojemu chodziło po głowie niewiadomo co![]()
sałatka zaburzyła czasoprzestrzeń!! na kwietniówki teraz bedzie juz SZEŚĆ ciążówek!No fotka! I zarażaj nas tutaj szybko. Chyba starczy miejsc na maj dla wszystkich![]()
Ale meeega !!! Super [emoji11][emoji7] GRATULACJE [emoji254][emoji254][emoji177]o ja pieprze jestem w ciazy!!!![]()