reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny :)
Jestem właśnie w drodze do domu z wakacji. Troszkę odpoczęłam. Jutro niestety już do pracy. Strasznie mi się nie chce. @ powoli się rozkręca - od wczoraj mam brunatne plamienia. Nie spodziewałam się niczego innego. Ten cykl totalnie odpuściłam.
Strasznie dużo napisałyście. Staram się nadrobić ale ciężko będzie :p
Wszystkim zafasolkowanym ogromnie gratuluję! :) a za testujące trzymam kciuki! &&&&

Ostatnia edycja:
Dziewczyny powiecie mi czy infekcja nie duza, moze miec wplyw na staranka? Tzn czy moze przeszkodzic w zajsciu? Bo juz jestem po dniach plodnych i starankach ale wyszla mi jakas infekcja:(

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez sie o to martwilam ale poczytalam na necie ze to nie ma wplywu na staranka itp[emoji14]takze zobaczymy[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny powiecie mi czy infekcja nie duza, moze miec wplyw na staranka? Tzn czy moze przeszkodzic w zajsciu? Bo juz jestem po dniach plodnych i starankach ale wyszla mi jakas infekcja:(

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Zależy jaka, czytałam w necie ze zapalenie pęcherza nieleczone może doprowadzić do poronienia.
Ja właśnie w połowie poprzedniego cyklu złapalam i w panice napisałam do mojej gin i kazała grać furagine.
Ale ogólnie co by to nie było trzeba leczyć.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry