salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Mam nieregularne ale w tym cyklu wyjątkowo wiedziałam kiedy mam dni plodne... Obserwowalam swoje ciało. I wychodzi na to ze miałam ok 30 dniowy cykl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się wydaje że nie ma znaczenia.Dziewczyny powiecie mi czy infekcja nie duza, moze miec wplyw na staranka? Tzn czy moze przeszkodzic w zajsciu? Bo juz jestem po dniach plodnych i starankach ale wyszla mi jakas infekcja
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny powiecie mi czy infekcja nie duza, moze miec wplyw na staranka? Tzn czy moze przeszkodzic w zajsciu? Bo juz jestem po dniach plodnych i starankach ale wyszla mi jakas infekcja
Dziekuje Wam za wszystkie mile slowaczekam na wasze pozytywne testy
Przede mna dluga droga. Mam nadzieje ze przebede ja szczesliwie... Strasznie sie boje ale i bardzo ciesze...
Rocznica slubu![]()
Ja tez sie o to martwilam ale poczytalam na necie ze to nie ma wplywu na staranka itp[emoji14]takze zobaczymy[emoji14]Dziewczyny powiecie mi czy infekcja nie duza, moze miec wplyw na staranka? Tzn czy moze przeszkodzic w zajsciu? Bo juz jestem po dniach plodnych i starankach ale wyszla mi jakas infekcja
Zależy jaka, czytałam w necie ze zapalenie pęcherza nieleczone może doprowadzić do poronienia.Dziewczyny powiecie mi czy infekcja nie duza, moze miec wplyw na staranka? Tzn czy moze przeszkodzic w zajsciu? Bo juz jestem po dniach plodnych i starankach ale wyszla mi jakas infekcja