salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Mam nieregularne ale w tym cyklu wyjątkowo wiedziałam kiedy mam dni plodne... Obserwowalam swoje ciało. I wychodzi na to ze miałam ok 30 dniowy cykl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi się wydaje że nie ma znaczenia.Dziewczyny powiecie mi czy infekcja nie duza, moze miec wplyw na staranka? Tzn czy moze przeszkodzic w zajsciu? Bo juz jestem po dniach plodnych i starankach ale wyszla mi jakas infekcja
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny powiecie mi czy infekcja nie duza, moze miec wplyw na staranka? Tzn czy moze przeszkodzic w zajsciu? Bo juz jestem po dniach plodnych i starankach ale wyszla mi jakas infekcja
Dziekuje Wam za wszystkie mile slowaczekam na wasze pozytywne testy
Przede mna dluga droga. Mam nadzieje ze przebede ja szczesliwie... Strasznie sie boje ale i bardzo ciesze...
Rocznica slubu![]()
Ja tez sie o to martwilam ale poczytalam na necie ze to nie ma wplywu na staranka itp[emoji14]takze zobaczymy[emoji14]Dziewczyny powiecie mi czy infekcja nie duza, moze miec wplyw na staranka? Tzn czy moze przeszkodzic w zajsciu? Bo juz jestem po dniach plodnych i starankach ale wyszla mi jakas infekcja
Zależy jaka, czytałam w necie ze zapalenie pęcherza nieleczone może doprowadzić do poronienia.Dziewczyny powiecie mi czy infekcja nie duza, moze miec wplyw na staranka? Tzn czy moze przeszkodzic w zajsciu? Bo juz jestem po dniach plodnych i starankach ale wyszla mi jakas infekcja