salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Czasami chciałabym żeby zwolnilZ takim obstawianiem chyba nie mogłaś nie zajść haha 4x jako to zobaczyłam to wbilam się w szok. Daje radę ten Twój maz[emoji28]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czasami chciałabym żeby zwolnilZ takim obstawianiem chyba nie mogłaś nie zajść haha 4x jako to zobaczyłam to wbilam się w szok. Daje radę ten Twój maz[emoji28]
Wybierz mniejsze zło... Jesli bedzie lepiej z teściową to nawet sie nie zastanawiaj... Nie wiem jaka masz teściowa ale mysle ze bedzie lepiejNienawidzę mojego brata :-( szczerze...ratunku :-(
Chyba się Wyprowadzam do tesciowej bo prędzej tu strace ta ciążę niż utrzymam :-(
Testowalam po kryjomu kilka dni temu ale byl negatyw. Ale po poludniu... W 27dc chyba to bylosałatkaOwocowa a Ty nie testowałaś szybciej? Dopiero teraz?
Nie, nie to nie tyha t jesli to ja to przepraszam. Nie miałam takiego zamiaru a przez kiepski Internet klikam gdzie popadnie w nerwach![]()
Może lepiej faktycznie tak zrób, chyba gorzej nie będzie a jak tak to kombinować dalejNienawidzę mojego brata :-( szczerze...ratunku :-(
Chyba się Wyprowadzam do tesciowej bo prędzej tu strace ta ciążę niż utrzymam :-(
To chyba tylko sie cieszyc zobacz jak szybko dzieci plodzi[emoji5]Czasami chciałabym żeby zwolnilzachowuje sie jak 20 latek
![]()
Dumny napewno jestTo chyba tylko sie cieszyc zobacz jak szybko dzieci plodzi[emoji5]
A ilu dniowe masz cykle?Testowalam po kryjomu kilka dni temu ale byl negatyw. Ale po poludniu... W 27dc chyba to bylo
Ja bym się przeprowadziła teraz musisz myśleć przede wszystkim o sobie i fasolce [emoji4]Nienawidzę mojego brata :-( szczerze...ratunku :-(
To prawda, przez zbyt duże nerwy można sobie i dziecku bardzo zaszkodzić.Ja bym się przeprowadziła teraz musisz myśleć przede wszystkim o sobie i fasolce [emoji4]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom