KatarzynkaBe
Fanka BB :)
Mam to samo, już trochę lżej ale dalej coś tam czujeMnie jak zaszłam bolało jak na okres i było dużo sluzu. Cały czas myślałam że jednak @ przyjdzie, a nie przyszła
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam to samo, już trochę lżej ale dalej coś tam czujeMnie jak zaszłam bolało jak na okres i było dużo sluzu. Cały czas myślałam że jednak @ przyjdzie, a nie przyszła
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też i takie jakby pieczenie? Nie wiem jak to określić ale nie lubię tego bo bol mi się źle kojarzy :-(dokladnie tak. Z kazdym dniem jest to bardziej wyczuwalne. Wczesniej myslalam ze mam moze jakies urojenia ale napewno nie...
No to znów przyszła nadzieja większa niż zwykle! Trzymamy kciukiWitam jestem nowa .....od 13 lat staram sie o dzidziusia u roznych lekarzy bylam niby wszystko bylo ok i nikt nie widzial problemu...po namowach przyjaciolki postanowilam sprobowac za niecaly tydzien mam urodzinki moze zdarzy sie cud.Dzis bylam u doktorka we wtorek na kontroli czy pojawil sie pecherzyk po lamecie. Dzis powtorka powiekszyl sie z czego jestesmy zadowoleni bo moj problem polegal na tym ze nie jajeczkowałam .Dzis dostalam zastrzyk na pekniecie. We wtorek kontrola...mam nadzieje ze po tylu latach w koncu sie uda...moze ktoras z Was brala ten lek ..jak spostrzezenia
Co za dupek to może idź prywatnie? :/ Nie cierpię nfzHej dziewczyny byłam u lekarza niestety na NFZ nie zbadał mnie nie zrobił nic kazał czekać i przyjść ewentualnie za 2 tyg na usg no ale mnie wkur....![]()