salatkaOwocowa
Fanka BB :)
znowu wszystkie nerwy zjem zanim dodam zdjeciePochwalcie się balonikami[emoji5] w końcu są tam fasolki więc to domek z którego należy być dumnym[emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
znowu wszystkie nerwy zjem zanim dodam zdjeciePochwalcie się balonikami[emoji5] w końcu są tam fasolki więc to domek z którego należy być dumnym[emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
To lepiej nie dodawaj[emoji5]nerwy nie są wskazane[emoji6]znowu wszystkie nerwy zjem zanim dodam zdjecie![]()
Zajrzyj do Nas tutaj: Link do: Będę mamą , już niedługo - staramy się o maleństwo :) Pogadamy na spokojnie, małe gronoNessi pamiętam.. Ale jest mi tak cholernie z tym ciężko... nie daje rady psychicznie ... przy wszystkich udaje ze jest ok... Ale wcale nie jest... jak tylko nikt nie patrzy łzy same lecą... dziś byłabym w 16tc...
Hej kochane.. ja już wróciłam z wakacji... podczutuje was ale nie bardzo jestem w stanie pisać.. nadal jestem w kompletnej rozsypce. Nie potrafię się uporać z tą stratąmąż tak to przeżył ze nie chce się już starać ; ( a ja bym bardzo chciała żeby nasze maleństwo do nas wrocilo.
Bertha dziękuję że opiekujesz się tabelka.
Gratuluję wszystkim 2 kreseczek .
Witam wszystkie nowe koleżanki.
Postaram się czasem udzielać póki nie zdecyduje co dalej.
Miłego dnia wszystkim!