kolekcjonerka
Fanka BB :)
komentarzy nie ma złychZamawiała któraś?
Link do: 50 TESTY OWULACYJNE 5 TEST CIĄŻOWY czułe 10mIU/ml!
Kurde najpierw zamówiłam a potem przeczytałam komentarze, dawno nic nie kupowałam na allegro...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
komentarzy nie ma złychZamawiała któraś?
Link do: 50 TESTY OWULACYJNE 5 TEST CIĄŻOWY czułe 10mIU/ml!
Kurde najpierw zamówiłam a potem przeczytałam komentarze, dawno nic nie kupowałam na allegro...
Dziękuję za radę Kulka[emoji9] kupię w pl tylko inofem i zobaczymy. Planuję też po urlopie wrócić do diety i ćwiczeń. Także będę się skupiać na tym.Siwa myśle ze inofem i wiesiołek wystarczy. Wez jeszcze wit D mnóstwo osób ma niedobór a to tez odgrywa znacząca role.
Ale nie świruj tez tak z tymi suplementami.... Co ma byc to i tak bedzie czy będziesz łykać garść a masz zajść to zajdziesz jesli nie teraz to możesz stawać na głowie faszerować sie a i tak to nic nie da. Troche sie wyluzuj. Wiem ze to mega trudne wiem. Ale dla swojego dobra zobaczysz im więcej mysli skupisz na czymś innym tym lepiej.
O super dzięki! Żałuję tylko że nie zamówiłam poleconym tylko priorytet. Jakby była opcja polecony priorytet to taką bym wybrała a tak czytam że zwykłe paczki często giną za co nie biorą odpowiedzialności. Nic to poczekamy zobaczymykomentarzy nie ma złychja od niego też kupowałam ale ponad rok temu, ostatnio od kogoś innego
![]()
Cześć Kochana. Tesknilysmy. Fajnie że wróciłaś.Dobra, kurde... wróciłamMusiałam kilka spraw w życiu poukładać
Nadrobiłam kilkadziesiąt stron, więcej nie dam rady, przepraszam[emoji14]Sałatka moje gratulacje !
Ufff, fajnie znów tu być![]()
Może coś w tym jest im chłodniej jajeczka tym lepiej dla plemników. A na urlopie na pewno się wyluzujecie i wrócisz zafasolkowana [emoji4]Dziękuję za radę Kulka[emoji9] kupię w pl tylko inofem i zobaczymy. Planuję też po urlopie wrócić do diety i ćwiczeń. Także będę się skupiać na tym.
Swoją drogą tak się zastanawiam czy wina czasem nie leży po stronie mojego M. Mianowicie ma taką pracę że musi nosić ubrania ochronne konkretnie spodnie i może w lecie po prostu żołnierzom było za gorąco [emoji6] na szczęście teraz ma 4 tygodnie urlopu a później będzie już chłodniej.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taką nadzieję. Niestety w tym roku nie jedziemy nigdzie indziej tylko do Polski. Ale i tak się cieszę. W przyszłym roku planujemy Chorwację.Może coś w tym jest im chłodniej jajeczka tym lepiej dla plemników. A na urlopie na pewno się wyluzujecie i wrócisz zafasolkowana [emoji4]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz Bertha przejęła władze nad tabelka i myślę że super jej to idzie.Siwa/Bertha widziałam, że nowa tabelkaStaram się o pierwszego malucha
![]()