reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A u mnie tylko moja siostra wie. Tutaj ogólnie panuje pogoń za pieniądzem i teoria że troje dzieci to już patologia. Lepiej kupić więcej rzeczy dwójce niż wydawać na trzecie :/ Ciężko mi z tym.

Gratuluję jeszcze raz
emoji4.png
ja miałam owulacje około 9 dni temu. Poczekam cierpliwie...

Głównie walczę z samą sobą. Niepokojem, mdlosciami. Od wczoraj sennoscia. I każdy z tych symptomow to może być moja psycha, bo tak reaguje na dłuższe napięcie.

Dzięki salatka że odpisalas. Miło z kimś zamienić słowo. Bliskim się nawet nie chwalę staraniami żeby nie było pytań..

U mnie nie , musiałam powiedzieć mamie i siostrze przez brata bo by mnie psychicznie wykończył.
Ogólnie nie chciałam bo Mama za granicą i myśli czy wszystko ok a siostra hm...szczególnie się nie przejęła.
Bardziej przeżywają koleżanki niż siostra.
Spaaaac :-|

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie tylko moja siostra wie. Tutaj ogólnie panuje pogoń za pieniądzem i teoria że troje dzieci to już patologia. Lepiej kupić więcej rzeczy dwójce niż wydawać na trzecie :/ Ciężko mi z tym.

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale ja też staram się o 3 dziecko- czyli pato górą:tak:. Ja mieszkam w UK i tutaj 3 dzieci to norma. Angielskie rodziny często mają więcej niż 3 dzieci;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry