reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny:) mam pytanko do zafasolkowanych. Jak u was ze sluzem pomiedzy koncem ovu a terminem miesiaczki? Bylo sucho, czy pojawił sie jakis sluz? Jesli tak to kiedy, przed samym terminem @ czy zaraz po ovu?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się pojawił sluz jakiś tydzień przed @ i jest do dziś....tzn. takie uczucie mokrosci.
Juz się do tego przyzwyczaiłam w sumie.
Teraz jak biorę ta luteine to od wczoraj jest masakra

Cześć dziewczyny:) mam pytanko do zafasolkowanych. Jak u was ze sluzem pomiedzy koncem ovu a terminem miesiaczki? Bylo sucho, czy pojawił sie jakis sluz? Jesli tak to kiedy, przed samym terminem @ czy zaraz po ovu?

u mnie pare dni po dniach plodnych pojawilo sie duzo bialego, kremowego sluzu. Zazwyczaj byl wodnisty ale zdarzalo sie ze byl taki bardzo suchy...

Ze śluzem jest różnie, dziewczyny :) To żaden wyznacznik ciąży ..biały może być i przed @ i przed ciążą. Biały - niepłodny.

reklama
Sałatka a masz już umówione wizytę i gina? Czy jeszcze troszkę chcesz poczekać?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom[/w ten lub w nastepny poniedzialek sie zapisze...
Chce wizyte za ok 3 tyg, to bedzie juz 8 tydzien wiec serduszko juz bedzie widac... Chce uniknac takiej sytucji jak ostatnio. Gdyby np bylo znowu puste jajo to bedzie jasna sytuacja. Ostatnio przewylam prawie 3 tyg bo mialam nadzieje ze dzidzia jeak bedzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry