reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny help...czekam na mój śluz płodny i dzisiaj rano kochałam się z moim mężem i właśnie wróciłam z toalety i wypłynęło ze mnie troche takiego jakby płodnego śluzu chociaż się zastanawiam czy to nie resztki spermy po porannym sexiku. Dodam, że rano brałam prysznic... echh te moje nieregularne cykle.

reklama
U mnie też jakiś dziwny ten cykl.Mam 12 dc i nie wiem z którego jajnika będzie owulka (jesli w ogole bedzie).Zawsze wiem ktory a dziś trochę czulam lewy potem trochę prawy.Sama nie wiem.Śluz tez jakiś kiepski a zawsze mam o tej porze juz duzo.M mowi że czuje w środku poślizg.Staramy sie, zobaczymy co z tego cyklu będzie.

Viktoria jak byłam w dwóch ciazach to piersi mnie nie bolały przed terminem @.Dopierokilka dni po terminie @zaczęłam je czuć ale też bez przesady.Śluzu tez nie miałam jakiegoś wielkiego przed terminem @,dopiero duzo potem się pojawił.

Viktoria jak byłam w dwóch ciazach to piersi mnie nie bolały przed terminem @.Dopierokilka dni po terminie @zaczęłam je czuć ale też bez przesady.Śluzu tez nie miałam jakiegoś wielkiego przed terminem @,dopiero duzo potem się pojawił.
Kasia to bardzo pocieszające dla mnie :) bo nie mam ani sluzu ani bolu piersi:) a termin @ za okolo tydzień :) takze Swoim przykladem dajesz mi nadzieje:)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Dariana - ja też sama sobie robię od ponad roku i zwróciło się po kilku razach tak naprawdę... w sumie to sobie już nie wyobrażam pzanokci bez hybryd, choć w sumie 30lat nawet mlecznym lakierem nie malowałam:)

Nessi
- Ty z W-wy? Ja też:) Ktoś jeszcze mieszka w stolicy?

salatka - udanego urlopu!

kotek87 - czyli że co?:) na kiedy masz termin?

Victoria30 - ja to ogóle miałam suszę aż do czwartku przedwczoraj!!!

korek2016 - cieżko stwierdzić c tam wypłynęło:? moze i mieszanina jednego i drugiego

Dziewczyny help...czekam na mój śluz płodny i dzisiaj rano kochałam się z moim mężem i właśnie wróciłam z toalety i wypłynęło ze mnie troche takiego jakby płodnego śluzu chociaż się zastanawiam czy to nie resztki spermy po porannym sexiku. Dodam, że rano brałam prysznic... echh te moje nieregularne cykle.

Ale w czym pomóc, bo nie bardzo rozumiem ?

Dariana - ja też sama sobie robię od ponad roku i zwróciło się po kilku razach tak naprawdę... w sumie to sobie już nie wyobrażam pzanokci bez hybryd, choć w sumie 30lat nawet mlecznym lakierem nie malowałam:)

Nessi
- Ty z W-wy? Ja też:) Ktoś jeszcze mieszka w stolicy?

salatka - udanego urlopu!

kotek87 - czyli że co?:) na kiedy masz termin?

Victoria30 - ja to ogóle miałam suszę aż do czwartku przedwczoraj!!!

korek2016 - cieżko stwierdzić c tam wypłynęło:? moze i mieszanina jednego i drugiego
No ja właśnie mam mega susze jak nigdy:) jest nadzieja:)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry