NeSSi
Moderatorka
I wzajemnie !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I wzajemnie !
Witam się również [emoji6] ja właśnie w drodze do pracy. Ale pocieszające jest to, że jeszcze tylko 6 dni i upragniony urlopik w Pl. Życzę miłego dnia [emoji9]
Ja w tym miesiącu odpuszczam. Stwierdzam, że mi już na mózg padło. Dodatkowo mam dużo stresów w pracy+ wizyta u dentysty a to się równa, że cykl będzie trwał nie wiadomo ile;/ eh
Masz rację najważniejsze to nie myśleć cały czas o tym, nie wkrecac sobie cały czas objawów i przytulać się kiedy ma się ochotę a nie na zawołanie bo dziś trzeba nawet jak podasz z nóg i marzysz tylko o tym by przytulić się do poduszki. Przynajmniej ja mam do tego takie podejście bo jak dzidziuś ma się pojawić to się pojawi [emoji4] głowy do góry i nie wariowacBo tak jest na forum właśnie, jedna się nakręci i reszta za niąJak posiedzicie trochę na forum, to Wam przejdzie
Starania to nie wyścig szczurów, że kto pierwszy ten lepszy. Trzeba cierpliwie czekać do terminu @, i nie zachowywać się jak hipochondryk który tylko szuka znaków dawanych przez organizm. Spokojnie, na luzie ..niektóre z Was starają się pierwszy, drugi cykl .. a panikę sieją, że ho-ho. Tu każda chce być w upragnionej ciąży i ta co 4 lata się stara i ta co 1 cykl się stara.
No widzę właśnie ze miałam z założenia być oazą spokoju i czekać az @ się spozni, a udzieliło mi się i zaczęłam świrować[emoji14]Bo tak jest na forum właśnie, jedna się nakręci i reszta za niąJak posiedzicie trochę na forum, to Wam przejdzie
Starania to nie wyścig szczurów, że kto pierwszy ten lepszy. Trzeba cierpliwie czekać do terminu @, i nie zachowywać się jak hipochondryk który tylko szuka znaków dawanych przez organizm. Spokojnie, na luzie ..niektóre z Was starają się pierwszy, drugi cykl .. a panikę sieją, że ho-ho. Tu każda chce być w upragnionej ciąży i ta co 4 lata się stara i ta co 1 cykl się stara.
Witam Was[emoji5] a u mnie w dolnośląskim leje od rana. Na balkonie mnóstwo prania, ehh co za pech...Hej z rana, zapowiada się kolejny ładny dzień
No widzę właśnie ze miałam z założenia być oazą spokoju i czekać az @ się spozni, a udzieliło mi się i zaczęłam świrować[emoji14]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem dlatego postanowiłam przystopować. Oprócz tego, że bardzo chcę dziecko, to było to też dla mnie jedno z dwóch wyjść aby zrezygnować z mojej pracy, która mnie bardzo stresuje i wyniszcza mój organizm (nerwica). Niestety znalezienie nowej pracy łączy si,ę z tym, że starania o dziecko będę musiała odłożyć na "za rok" ponieważ nie pójde po miesiącu na l4, dlatego postanowiłam, że ten cykl odpuszczam bo moja nerwica się pogłębiBo tak jest na forum właśnie, jedna się nakręci i reszta za niąJak posiedzicie trochę na forum, to Wam przejdzie