reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja w tym miesiącu odpuszczam. Stwierdzam, że mi już na mózg padło. Dodatkowo mam dużo stresów w pracy+ wizyta u dentysty a to się równa, że cykl będzie trwał nie wiadomo ile;/ eh

Ja w tym miesiącu odpuszczam. Stwierdzam, że mi już na mózg padło. Dodatkowo mam dużo stresów w pracy+ wizyta u dentysty a to się równa, że cykl będzie trwał nie wiadomo ile;/ eh

Bo tak jest na forum właśnie, jedna się nakręci i reszta za nią :) Jak posiedzicie trochę na forum, to Wam przejdzie :) Starania to nie wyścig szczurów, że kto pierwszy ten lepszy. Trzeba cierpliwie czekać do terminu @, i nie zachowywać się jak hipochondryk który tylko szuka znaków dawanych przez organizm. Spokojnie, na luzie ..niektóre z Was starają się pierwszy, drugi cykl .. a panikę sieją, że ho-ho. Tu każda chce być w upragnionej ciąży i ta co 4 lata się stara i ta co 1 cykl się stara.

Bo tak jest na forum właśnie, jedna się nakręci i reszta za nią :) Jak posiedzicie trochę na forum, to Wam przejdzie :) Starania to nie wyścig szczurów, że kto pierwszy ten lepszy. Trzeba cierpliwie czekać do terminu @, i nie zachowywać się jak hipochondryk który tylko szuka znaków dawanych przez organizm. Spokojnie, na luzie ..niektóre z Was starają się pierwszy, drugi cykl .. a panikę sieją, że ho-ho. Tu każda chce być w upragnionej ciąży i ta co 4 lata się stara i ta co 1 cykl się stara.
Masz rację najważniejsze to nie myśleć cały czas o tym, nie wkrecac sobie cały czas objawów i przytulać się kiedy ma się ochotę a nie na zawołanie bo dziś trzeba nawet jak podasz z nóg i marzysz tylko o tym by przytulić się do poduszki. Przynajmniej ja mam do tego takie podejście bo jak dzidziuś ma się pojawić to się pojawi [emoji4] głowy do góry i nie wariowac

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej z rana, zapowiada się kolejny ładny dzień :)
No widzę właśnie ze miałam z założenia być oazą spokoju i czekać az @ się spozni, a udzieliło mi się i zaczęłam świrować[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej z rana, zapowiada się kolejny ładny dzień :)

No widzę właśnie ze miałam z założenia być oazą spokoju i czekać az @ się spozni, a udzieliło mi się i zaczęłam świrować[emoji14]

Witam Was[emoji5] a u mnie w dolnośląskim leje od rana. Na balkonie mnóstwo prania, ehh co za pech...

U nas tez od rana pada.Beznadziejna pogoda.
kotek jedziemy na tym samym wózku, też mam wizytę u dentystki-wyrwanie 6-tki mnie czeka a we wrześniu będę miała akcje w pracy.Dziś mam 13 dc i nie wiem czy w tym cyklu będzie owulka.Coś nie umiem jej wyczuć.Wiec poseximy się chyba do 16 dc i odpuszczam.Bo idzie zwariować.

reklama
Wiem dlatego postanowiłam przystopować. Oprócz tego, że bardzo chcę dziecko, to było to też dla mnie jedno z dwóch wyjść aby zrezygnować z mojej pracy, która mnie bardzo stresuje i wyniszcza mój organizm (nerwica). Niestety znalezienie nowej pracy łączy si,ę z tym, że starania o dziecko będę musiała odłożyć na "za rok" ponieważ nie pójde po miesiącu na l4, dlatego postanowiłam, że ten cykl odpuszczam bo moja nerwica się pogłębi :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry