Magda36
Fanka BB :)
Ja na jutro też planowałam wyjazd do Kołobrzegu, ale ponoć jutro ma padać. Od poniedziałku słońceczyli jest nadziejaa w jakim rejonie mieszkasz? Bo my do kolobrzegu jedziemy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na jutro też planowałam wyjazd do Kołobrzegu, ale ponoć jutro ma padać. Od poniedziałku słońceczyli jest nadziejaa w jakim rejonie mieszkasz? Bo my do kolobrzegu jedziemy

No właśnie w odróżnieniu.. heh człowiekowi jak na czymś zależy to nie potrafi obiektywnie odróżnić spermy od śluzu płodnego..jakby na oczy nigdy nie widział...Ale w czym pomóc, bo nie bardzo rozumiem ?
OBY! Ja już powoli tracę nadzieję...No to Meksyk! Tylko trzeba jeszcze estradiol podciągnąć do normy i będzie brzucho![]()
No ja też nie widziała, więc ciężko stwierdzićNo właśnie w odróżnieniu.. heh człowiekowi jak na czymś zależy to nie potrafi obiektywnie odróżnić spermy od śluzu płodnego..jakby na oczy nigdy nie widział...
My dinozaury musimy dążyć do celu!OBY! Ja już powoli tracę nadzieję...
Zrobilam przed chwilą test owu i wyszerk mi tak.sam jak przy poprzedniej ciazy ktora poronilam dzis 28 dzien od poronienia
Nessi - Ty z W-wy? Ja teżKtoś jeszcze mieszka w stolicy?
Jak nie miała jeszcze pierwszej @ to beta może po poronieniu być +Pokaż foto.
Może test ciążowy albo beta?
Jak nie miała jeszcze pierwszej @ to beta może po poronieniu być +