reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja bym powiedziała, bo w ciąży możesz się leczyć glownie natutralnie, czyli czosnek i leżenie w łóżku. A jak masz leżeć bez l4?
Żeby też nic co może zaszkodzić nie przepisał przypadkiem.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
zalezy co zaleci, bo Kasi glownie o l4 chodzi, moze niech powie, ze podejrzewa ciaze i nie chce lekow ktore zaszkodza bo niektrzy lekarze rodzinni jak slysza o ciazy to wysylaja po l4 do gina

Hej, hej. Wracamy umęczeni z weselnego wyjazdu. Jeszcze ok 2 godziny drogi przed nami. [emoji53] Test nie wykonany przez przed wyjazdowe zamieszanie. Dziś ma pojawić się małpa, jeśli się nie przyczołga, to jutro powtórzę test. [emoji4]

Z przeziebieniem do ginekologa wysyłają?

nie, po l4...ja poszlam do rodzinnej z katarem a ona, ze powinnam isc do ginki po l4bedac w ciazy bo rodzinna moze dac w przypadkach gdzie pacjent jest naprawde chory, tak jak mowie co lekarz to opinia..moj katar sie okazal tzw katarem ciazowym i mam go caly czas i co mam poczac

nie, po l4...ja poszlam do rodzinnej z katarem a ona, ze powinnam isc do ginki po l4bedac w ciazy bo rodzinna moze dac w przypadkach gdzie pacjent jest naprawde chory, tak jak mowie co lekarz to opinia..moj katar sie okazal tzw katarem ciazowym i mam go caly czas i co mam poczac
O, to nie wiedziałam o takich praktykach, mnie się zawsze sami pytali czy chce l4, pewnie zależy od człowieka.

reklama
katar ciazowy, ale numer :D no ja dostalam kataru zaraz po powrocie do pracy, siedzialam po 1,5 godziny rano i 1,5 godziny popoludniu na dyżurze w przeciagu i sie dosluzylam mimo ze pilam ciepla herbate i mialam kurtke ;/ do tego dzieciaczki stesknione musialy sie pryztulic i masz babo placek, a naprawde straalam sie unikać.
zobacze ktora lekarka jutro bedzie...mam dwie, jedna jest taka ktorej lepiej nie mowic, a druga wyrozumiala i naprawde sympatyczna :-) jest kjeszcze trzecia, ale ta to nie wiem skad sie urwala :D:D:D:D
a maz mnie popiera, jestem spokojna :-)

dziewczyny tez mialyscie na poczatku ciazy tak, ze jak siedzialyscie to bolaly Was krzyze? :-|

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry