reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]

Zobacz załącznik 768921
No dziewczyny widza a ja znow nie [emoji24] ale mam ciulowy ekran [emoji24][emoji24][emoji24]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

Dzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]

Zobacz załącznik 768921
Pieknie widać!! Gratulacje!!! :):):) Ale miałaś przeczucia :):):)
Ja niestety czesto mam takie "przeczucia" ale jeszcze ani razu sie nie sprawdzily :D to moja głupia nadzieja i naiwność tak ze mną pogrywają.
Czy wpisac Cie na kwiecień czy juz maj? :):):)

Boboseksów mało, bo mąż pomieszkuje na naszej "budowie". Przejechał na weekend i w tym cyklu kochaliśmy się 10 dc, 14 dc i 15 dc.

Poprzednie negatywne to Pink Test Eco, ten dzisiejszy Bobotest. [emoji5]

Taaaak, miałam przeczucie. Te negatywy smuciły na moment, bo czułam, że się udało. Miałam wrażenie, że mąż patrzy na mnie jak na wariatkę. [emoji6]
A w którym dc była prawdopodobnie owu?
Jakies objawy mialas inne niz na @?

No i dobrze człowiek się stara pracuje do końca i taka wdzięczność. Trzeba myśleć o sobie to jedyny w życiu czas żeby odpocząć od pracy skupić się na macierzyństwie malenstwie i ciesżyć się tym[emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie. A najlepszy czas na dlugie L4 to wlasnie pierwsza (zdrowa) ciąża, bo ma się masę czasu na odpoczynek, labę, relaks :) Przy drugim dziecku już więcej obowiązków (opieka nad pierwszym) i mniej czasu na leżenie brzuchem do góry :) takze ja nie zamierzam się opędzać od L4, tym bardziej, ze moj gin zapewne da mi zwolnienie od dnia kiedy tylko przyjde z pozytywnym testem.

Dziewczyny, a jak wy??
2016-08-18 Spark
2016-08-19 Madziara84
2016-08-20 Dariana
2016-08-20 Majka_km6
2016-08-21 Dżoł
Już po terminie @.. chyba ze ominelam jakąs informacje, czy test...

upload_2016-8-22_9-28-40.png

Załączniki

• upload_2016-8-22_9-28-40.png
    upload_2016-8-22_9-28-40.png
    33,1 KB · Wyświetleń: 386
Anulka gratulacje!
bertha ja chyba mam 34 dniowy cykl. W 29 i 31 test negatywny więc ciąży nie ma a na okres dalej czekam. Popsuło mi to wszystkie plany bo teraz na pewno nie zdążę z owulacją w czasie urlopu i nie wiem jak to będzie z przytulankami :(

Zobacz załącznik 768921
jest piekny bladzioch!!!! gratuluje!!
Witajcie,
Jestem dzisiaj w pracy ale zaraz pójdę do dyrekcji porozmawiać z nią.
Stwierdziłam ze nie ma co kłamać bo tutaj się domyślaja i potem powiedzą dyrektorka i będzie wściekła ze ja klamalam.
A do lekarza pójdę po pracy chyba że mnie zwolni wcześniej
a jak sie czujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry