Mi bardzo zależy zeby przyszła juz dzisiaj jak ma przyjść. Jak się spóźni to mi zepsuje wszystkie plany.Jak ma przyjść to niech przychodzi w terminie, ja jutro machnę tescik i jak będzie jedna kreska to będę się modlić żeby @ przyszła w terminie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi bardzo zależy zeby przyszła juz dzisiaj jak ma przyjść. Jak się spóźni to mi zepsuje wszystkie plany.Jak ma przyjść to niech przychodzi w terminie, ja jutro machnę tescik i jak będzie jedna kreska to będę się modlić żeby @ przyszła w terminie![]()
Tu jest ciężko dostać zwolnienie jesli ciaza przebiega bez komplikacji . Wiem bo moja bratowa jest w 16tyg ciąży i zabardzo nie chcą jej dawać zwolnienia bo wszystko jest wpozadku. Musi się prosić jak źle się czuje żeby dali jej chociaż na tydzień.Witam poniedzialkowo. Jeszcze 5 dni i będę się witać urlopowo [emoji1] odliczam dni jak małe dziecko.
Co do zwolnienia to uważam że nie lekarz a kobieta powinna mieć prawo wyboru. Jeśli czuje się na siłach i ma taką pracę że może ja wykonywać to niech pracuje. Ja wiem że u mnie będzie z tym ciężko. Słyszałam że ten lekarz niechętnie daje zwolnienia z resztą w De jest inne podejście do tematu. Przekonałam się o tym kiedy straciłam swoją ciążę w lutym. Zwijalam się z bólu a on stwierdził że zwolnienie nie jest mi potrzebne. Ale mimo wszystko wysepilam je choć było mi trudno przekonywać go,że jednak potrzebuję parę dni zostać w domu.
Mam nadzieję że weźmie pod uwagę moją stratę i rodzaj pracy w następnej ciąży. Ale na razie nie myślę o tym. Pożyjemy zobaczymy. Miłego dnia [emoji9]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka_p pewnie ze widać. To może u mnie nic straconego,dzisiaj jest termin @ ale test negatywny.Dzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]
Zobacz załącznik 768921
Widzę widzęDzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]
Zobacz załącznik 768921