Mi bardzo zależy zeby przyszła juz dzisiaj jak ma przyjść. Jak się spóźni to mi zepsuje wszystkie plany.Jak ma przyjść to niech przychodzi w terminie, ja jutro machnę tescik i jak będzie jedna kreska to będę się modlić żeby @ przyszła w terminie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi bardzo zależy zeby przyszła juz dzisiaj jak ma przyjść. Jak się spóźni to mi zepsuje wszystkie plany.Jak ma przyjść to niech przychodzi w terminie, ja jutro machnę tescik i jak będzie jedna kreska to będę się modlić żeby @ przyszła w terminie![]()
Tu jest ciężko dostać zwolnienie jesli ciaza przebiega bez komplikacji . Wiem bo moja bratowa jest w 16tyg ciąży i zabardzo nie chcą jej dawać zwolnienia bo wszystko jest wpozadku. Musi się prosić jak źle się czuje żeby dali jej chociaż na tydzień.Witam poniedzialkowo. Jeszcze 5 dni i będę się witać urlopowo [emoji1] odliczam dni jak małe dziecko.
Co do zwolnienia to uważam że nie lekarz a kobieta powinna mieć prawo wyboru. Jeśli czuje się na siłach i ma taką pracę że może ja wykonywać to niech pracuje. Ja wiem że u mnie będzie z tym ciężko. Słyszałam że ten lekarz niechętnie daje zwolnienia z resztą w De jest inne podejście do tematu. Przekonałam się o tym kiedy straciłam swoją ciążę w lutym. Zwijalam się z bólu a on stwierdził że zwolnienie nie jest mi potrzebne. Ale mimo wszystko wysepilam je choć było mi trudno przekonywać go,że jednak potrzebuję parę dni zostać w domu.
Mam nadzieję że weźmie pod uwagę moją stratę i rodzaj pracy w następnej ciąży. Ale na razie nie myślę o tym. Pożyjemy zobaczymy. Miłego dnia [emoji9]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka_p pewnie ze widać. To może u mnie nic straconego,dzisiaj jest termin @ ale test negatywny.Dzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]
Zobacz załącznik 768921
Widzę widzęDzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]
Zobacz załącznik 768921