reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja się już na stronę z wynikami z 10 razy logowałam :laugh2:

Ty lepiej mi malin na ciasto nazrywaj :D
Cześć dziewczyny :)
U mnie właśnie zaczęły się dni płodne także trzymajcie kciuki ;D
Trzymam! Kurcze, a u mnie się kończą :D Jest coś takiego jak synchronizacja @, my z moją przyjaciółką przez cały okres dorastania miałyśmy @ w ten sam dzień :D Że też tu na forum to nie działa nie ? Byłoby napięcie z testowaniem jednego dnia, że ho-ho. :D

Ty lepiej mi malin na ciasto nazrywaj :D

Trzymam! Kurcze, a u mnie się kończą :D Jest coś takiego jak synchronizacja @, my z moją przyjaciółką przez cały okres dorastania miałyśmy @ w ten sam dzień :D Że też tu na forum to nie działa nie ? Byłoby napięcie z testowaniem jednego dnia, że ho-ho. :D

Wybacz, ale porwałam się na te krzaki, zapominając jak panicznie boję się owadów, które latają i bzzzyczą. Uwaliła mnie pszczoła, wszystko mnie swędzi, bo mam paranoje, że coś po mnie chodzi. Malin to może na drożdżówkę wystarczy, ale nie na ciasto ;)
IMAG1001_1.jpg

Załączniki

• IMAG1001_1.jpg
    IMAG1001_1.jpg
    526,4 KB · Wyświetleń: 377
Wybacz, ale porwałam się na te krzaki, zapominając jak panicznie boję się owadów, które latają i bzzzyczą. Uwaliła mnie pszczoła, wszystko mnie swędzi, bo mam paranoje, że coś po mnie chodzi. Malin to może na drożdżówkę wystarczy, ale nie na ciasto ;)
Zobacz załącznik 769671
Ale mi narobiłaś smaka.[emoji13] Zbieram się z małym na spacer kupię maliny i wieczorem będzie ciasto ucierane z malinami i kruszonką.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się już na stronę z wynikami z 10 razy logowałam :laugh2:
Ja bym pewnie się nawet nie wylogowywala xD. Trzymam kciuki
Cześć dziewczyny :)
U mnie właśnie zaczęły się dni płodne także trzymajcie kciuki ;D
Powodzenia!

U mnie 6 dzien po owu jeśli dobrze ja w wyznaczylam. Od wczoraj wieczorem mam kłucia w podbrzuszu. Próbuje nie świrowac, ale ciężko. Na szczęście pustki na koncie skutecznie powstrzymuja mnie przed kupowaniem testu, bo bym pewnie za wcześnie zrobiła.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Znalazłam taki kalendarzyk w necie. Taki trochę z przymrużeniem oka, ale u mnie sprawdził się z pierwszą ciąża.

Załączniki

• FB_IMG_1472159294708.jpg
    FB_IMG_1472159294708.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 115

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry