reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jak mi się teraz nie udało to pojde na monitoring. Sama nie wiem jak z tą owu teraz u mnie. Ja mam cykle 28 dni, chociaż ostatni trochę się przyciągnął. Nie odczuwam bóli owu to ciężko mi stwierdzić.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Ja jak już planuje to idę na monitoring 2 razy i wtedy mam pewność bo jak mam brać i clexan i encorton od owulacji to nie na darmo...teraz np. Śluz jeden dzień i temp w normie żadnych wzrostów wzrostów pecherzyk piękny 20 mm....

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Mamuniol
Czasem lepiej nie odczuwać tych bóli bo człowiek się bardzo przez to nakręca. Ja z reguły je odczuwam, lewy jajnik bardzo a jak owulka idzie z prawego to już tego za bardzo nie czuję.Tylko taki leciutki ucisk. Jak owulkę z lewego to cykle też są trochę krótsze jak z prawego to dłuższe.Testy owu kiedyś robiłam to mnie tylko wkurzały bo nie umiałam ich jakoś interpretować. Temp. też mierzyłam ale czasem wyniki mnie zaskakiwały i wtedy denerwowałam się, że nie idzie po mojej myśli. U mnie zawsze jest śluz płodny, mega ochota na sex i ewentualnie ból jajnika.I tym się kieruję.Na monitoringi też chodziłam. Jak się widzi ten pęcherzyk na usg to mobilizuje bardziej do działania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry