reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

podobno ona wiesz z każdym cos ... Pewnie będą poszukiwania tatusia niech on sam lub jego rodzice biora tez odpowiedzialność sama sobie dziecka nie zrobila
No to nie wesoło. Przykra sytuacja. Pamiętam jak byłam w szoku kiedy koleżanka posiadał mi że jej 10 lat młodsza siostra była na imprezie i było kilkanaście osób grających w tzw. Słoneczko. Te dziewczyny miały po 16 lat. Zupełny brak szacunku do siebie...a chłopacy. Ja to bym się tak brzydziła. Jeden za drugim...fuj...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Olciaaaa co za wiadomość!!!!!! Gratulacje! Napis z cos więcej! Czas dopisać tabelke zaciazonych staraczek! Na kiedy prawdopodobny termin?

Lux gratki dla beatowej i brata no i dla ciebie kochana.

Dyana dopisana ;)

Martuska witaj! Piprosze dane do tabelki;)

Reniu a w twojej sprawie kiedy będzie cos wiadomo?

Mamuniol jak babcia?

trudno cokolwiek powiedzieć @ brak teraz jeszcze ta wpadka,z której nie wiadomo co będzie choć tak jak pisalam wolalabym wpierw ta@ dla mniejszego zła ...no zobaczymy
dzis wyskoczyly mi na twarzy jakieś drobne krostki co mnie bardzo zdziwilo nigdy nie mialam problemow ze skora nawet przed miesiaczka ja to wogole należę do tych co przechodza krotkie skąpe bezbolesne @ siostra zawsze mi mowila,ze tez by tak chciala ona w 1 dzien @ z lozka nie wstaje silne krwawienie z bólem brzucha do tego Glowa .... Wspolczuje ....

No to nie wesoło. Przykra sytuacja. Pamiętam jak byłam w szoku kiedy koleżanka posiadał mi że jej 10 lat młodsza siostra była na imprezie i było kilkanaście osób grających w tzw. Słoneczko. Te dziewczyny miały po 16 lat. Zupełny brak szacunku do siebie...a chłopacy. Ja to bym się tak brzydziła. Jeden za drugim...fuj...

Zastanawia mnie tylko edukacja seksualna takich osób. Przecież dziewczyna w wieku 15 lat raczej wie skąd biorą się dzieci...

Wiecie takie dziewczyny to koleżanek się dopytują ją na osiedlu miałam dziewczynę 14lat i zaszła w ciążę bo jej koleżanki powiedziały że jak ma się pierwszy seks to nie zachodzi się w ciążę yhm ...

Mamuniol zdrowia dlla babci

Fabimama dla mnie też ogromny szok a test zrobilam sobie tak o i od razu dwie krechy aż się trzeslam a termin mam na 22 listopada a jestem w 7tydz i 1dzien ... Niemożliwe do tej pory nie mogę uwierzyć

reklama
Do góry