agnesis
Fanka BB :)
Jak pech to pech... Przeziębienie mnie bierze i teraz nie wiem czy mogę wziąć jakieś leki typu gripex?
Zależy w jakiej fazie cyklu jesteś, bo jak po owu to wziąć nie możesz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak pech to pech... Przeziębienie mnie bierze i teraz nie wiem czy mogę wziąć jakieś leki typu gripex?
jakieś dodatkowe badania miałaś??Witamy,
Mi ginka jedynie kazała czekać do pierwszego okresu.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się na wszelki wypadek w czasie staran lecze tak jakbym była już już ciazy. Dużo czosnku, sok malinowy, syrop z cebuli, kupowałam też w aptece syrop *spam*, zupełnie naturalny, 7 dni po otwarciu trzeba wyrzucić.Jak pech to pech... Przeziębienie mnie bierze i teraz nie wiem czy mogę wziąć jakieś leki typu gripex?
Tylko usg po samym zabiegu i 3tyg później badanie ginekologiczne. Dostałam po nim globulki betadine, żeby się ładniej goiło, bo szyjka była jeszcze naruszona trochę.jakieś dodatkowe badania miałaś??
dziękuje za odpowiedzTylko usg po samym zabiegu i 3tyg później badanie ginekologiczne. Dostałam po nim globulki betadine, żeby się ładniej goiło, bo szyjka była jeszcze naruszona trochę.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez dali zielone swiatlo w pierwszym normalnym cyklu po poronieniu. Ale u mnie doszli do poronienia samoistnego.. Bez lyzeczkowania. Wiem ze z lyzeczkowaniem trwa to dluzej. W 3 cyklu, jak nic sie nie udawalo, a cykl byl troche w kratke zlecila mi badanie h. tarczycy i prolaktyne.. I okazalo sie ze nie jest fajnie. Teraz podejrzewam w tym powod poronienia. Wiec moze zapytaj swojej/ego czy nie zrobic tych badan.Cześć jestem nowa
Staram się o drugie dziecko.
W poprzednim miesiącu straciłam ciąże w 6 tygodniu.
W piątek idę do ginekologa posprawdzać czy jest wszystko w porządku i wymusić na nim badania.
Więc teraz na spokojnie poprostu kochamy się bez zabezpieczenia.
Wogle nie wiem jak podejść do starań po poronieniu... no ale to już gina będę pytać... chyba że któraś z was wie coś na ten temat...
Dzięki, u mnie też było poronienie samoistne..Mnie tez dali zielone swiatlo w pierwszym normalnym cyklu po poronieniu. Ale u mnie doszli do poronienia samoistnego.. Bez lyzeczkowania. Wiem ze z lyzeczkowaniem trwa to dluzej. W 3 cyklu, jak nic sie nie udawalo, a cykl byl troche w kratke zlecila mi badanie h. tarczycy i prolaktyne.. I okazalo sie ze nie jest fajnie. Teraz podejrzewam w tym powod poronienia. Wiec moze zapytaj swojej/ego czy nie zrobic tych badan.
A tak z innej manki.. To kochana wspolczuje Ci!!! Strasznie!!!! Ale nie mozemy sie poddawac... Tak sobie mowie przynajmniej.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kochana, jak ja to znam! Na początku chciałam zajść "już teraz, w tym momencie" - jakby to miało pomóc zapomnieć... potem miałam fazę, że nie dam rady, nie przeżyje jeśli jeszcze raz "to" się stanie, że mój mąż "nie rozumie"... ale teraz powoli z tego wychodzęDzięki, u mnie też było poronienie samoistne..
cała sytuacja trochę mi skrzydełka podcięła... przez chwile miałam problem aby dopuścić do siebie mężaale już jest wszystko w porządku..
No po owu :/Zależy w jakiej fazie cyklu jesteś, bo jak po owu to wziąć nie możesz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom