Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sie niczego nie doszukuje, nie ma po co, wole na spokojnie czekac, raz dwa mi zleci czasLux i mamuniol ta faza poowulacyjna dłuży się i w ogóle jest okropna. Ja myślę, że za tydzień też wejdę w tą fazę.
kurcze to niezle macie, ze tylko z Wami spi, w ogole nie lubi swojego lozka? a u rodzicow spi tez z nimi?doszukiwać się objawów nie ma co, to tylko nakręca, tylko że ta druga faza zawsze się jakoś dłuży. Mi teraz szybko czas leci, dziś już 9 dc. Chyba jak bym nie liczyła to dni płodne bym przegapiła.W weekend zabieram się za męża.Trochę wyposzczeni jesteśmy więc ochota robi się coraz większa.Tylko mój synek nam utrudnia. Bo śpi z nami, nie che się wynieść z łóżka, ostatnio poszedł sam spać na jedną noc ale potem stwierdził, że woli z nami.Zasypia tylko z nami, ok. 22 godziny. Sam wcześniej nie pójdzie.Więc my ze zmęczenia padamy razem z nim. A w ciągu dnia też trzeba się z nim bawić.Bo ciągle przychodzi i marudzi. W soboty jeździ do moich rodziców więc wtedy mamy czas dla siebie.Od poniedz. do czw. będę musiała go podrzucać teściowej.
Jak 18 mm w poniedziałek to owu nie była wtorek najpóźniej środa? Pecherzyk rośnie 2-3 mm na dzień a peka przy ok 21 z tego co się orientuję i u mnie dokładnie tak zawsze było...mi tez się zawsze dłuży, ale nie doszukuje sie objawów bo tyle razy sie nakrecałam i nic z tego nie bylło.
dzis ide do gina zobaczyć jak tam mój pęcherzyk w pn było 18mm wg gina dzis powinna byc owu no zobaczymy.
od wczoraj działamy
lux może to jakis znak![]()
doszukiwać się objawów nie ma co, to tylko nakręca, tylko że ta druga faza zawsze się jakoś dłuży. Mi teraz szybko czas leci, dziś już 9 dc. Chyba jak bym nie liczyła to dni płodne bym przegapiła.W weekend zabieram się za męża.Trochę wyposzczeni jesteśmy więc ochota robi się coraz większa.Tylko mój synek nam utrudnia. Bo śpi z nami, nie che się wynieść z łóżka, ostatnio poszedł sam spać na jedną noc ale potem stwierdził, że woli z nami.Zasypia tylko z nami, ok. 22 godziny. Sam wcześniej nie pójdzie.Więc my ze zmęczenia padamy razem z nim. A w ciągu dnia też trzeba się z nim bawić.Bo ciągle przychodzi i marudzi. W soboty jeździ do moich rodziców więc wtedy mamy czas dla siebie.Od poniedz. do czw. będę musiała go podrzucać teściowej.
mam w rodzinie 3,5 latka i on zawsze byl uczuciowy, ale teraz rodzicow i innych caluje i mowi, ze kocha, wczoraj wjechalam do niego, bo to moj Pysiak i ale mnie kochallux u rodziców nie śpi. Zabierają go w sobotę o 9.00 a potem odwożą wieczorem. U rodziców spał może 3 razy i wtedy spał z moją mamą. On do zaśnięcia potrzebuję mojej ręki.Ma swój pokój ale dla niego to jest tylko przechowalnia zabawek, on bawi się w pokoju dużym i uważa, że to też jest jego pokój. Teraz w ogóle zrobił się taki mamusiowy i tatusiowy.

u mnie rośnie 1,5 mm na dobę w pt było 15 mm w pn 18mm a pęka podobno od 18 do 30 mm w każdego jest innaczejJak 18 mm w poniedziałek to owu nie była wtorek najpóźniej środa? Pecherzyk rośnie 2-3 mm na dzień a peka przy ok 21 z tego co się orientuję i u mnie dokładnie tak zawsze było...
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom