Spark
Fanka BB :)
Ja widzę tylko na górnym teścieZobacz załącznik 773764 to moje porównanie. Ten na górze dzisiejszy nie z porannego ,a ten na dole z piątku z porannego. Także w sumie dużej różnicy nie ma w kreskach a powinna już jakąś być.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja widzę tylko na górnym teścieZobacz załącznik 773764 to moje porównanie. Ten na górze dzisiejszy nie z porannego ,a ten na dole z piątku z porannego. Także w sumie dużej różnicy nie ma w kreskach a powinna już jakąś być.
Ja mam 29 cykl starań, ale nadzieja nadal duża (złe momenty, te momenty zwątpienia już minęły ;p )Będę trzymać za Ciebie kciukasy !:* Bo jeśli chodzi o mnie, moja nadzieja na naturalness poczęcię słabnie, niestety.... W każdym razie będę czekać na wieści!
A ilu dniowe mass cyke Emsi?
Dwie kreseczki.. Mi wyszly w 24dc ale blada byla druga kreska, dopiero w 27dc juz wyrazniejszaHej staraczkijestem swiezynka
pomożecie? Dziś mój 23 dc , 13 dzien po owulce. Staramy się o fasolke 3 cykl . Dziś po południu testowałam ale nie wiem co o tym myśleć :/ zerkniecie na zdjęcie?
Ja tez owu mialam 9-10dc i blada kreska wyszla mi w 24dc. Ale ciebie wyszla wyrazna druga..Czemu ? Że tak szybko wykrylo ciaże? Ostatnia @ 25.08 .. owulka 04.09 .. no i @ powinna przyjść 21.09 . Oby nie przyszła... mam nadzieję że nie kupiłam jakiś wadliwych testów
A jak długie masz cykle ?Ja tez owu mialam 9-10dc i blada kreska wyszla mi w 24dc. Ale ciebie wyszla wyrazna druga..![]()
Gratulacje MartaDziewczyny ja dzisiaj dla pewności zrobiłam clearblue test . Pokazał mi 2-3 tydzień Aaaaaaaaaa !!!!!!!!! Nie mogę uwierzyć!!!!
Roznie.. Odkrotsze 25dni, najdluzsze 29dni. Zawsze obserwuje kiedy owu, wtedy obliczam kiedy mam dostac okres. 3 lata obserwowalam tak cykl i sie mi pkus minus udawalo zaplanowac kiedy mam dostac okres i w 1 cyklu sie udalo a wychodziloby ze ten cykl mial miec 25dni wiec mialo prawo wyjsc w 24 dniu choc byla blada kreska u mnie.A jak długie masz cykle ?![]()
Hej, sorki że tyle to zajeło, ale musiałam ogarnąć jak u mnie zamienić ją na obrazek
Edzia24 Ann89 @ przyszła?
Zobacz załącznik 773634
Rozumiem, czyli dość krótkie i faktycznie kreseczka mogła już wyjśćRoznie.. Odkrotsze 25dni, najdluzsze 29dni. Zawsze obserwuje kiedy owu, wtedy obliczam kiedy mam dostac okres. 3 lata obserwowalam tak cykl i sie mi pkus minus udawalo zaplanowac kiedy mam dostac okres i w 1 cyklu sie udalo a wychodziloby ze ten cykl mial miec 25dni wiec mialo prawo wyjsc w 24 dniu choc byla blada kreska u mnie.
Hehe Ola Ty mnie nie strasz bo u mnie tez wyszla blada kreska w 24d ale bladzioch byl heeh i ja mam krotkie cykle hihi.. Ale juz poruszalismy ten temat z mezem i nam to obojetne, najwazniejsze zeby bylo zdrowe i szczesliwie żebyśmy dotarli do domu bo przy corce wrocilismy do domu po miesiacu..Martusia to mi wygląda na bliźniaki skoro taka ciemna kreska tak szybko wyszla[emoji5]
![]()