Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo matko rób teściorod mojego kuzyna narzeczona dowiedziala sie u ginekologa ze jest w 3 miesiacu ciazy
powiedziala mi ze myślała ze ma okres bo zawsze miala skąpe miesiączki ale gin uswiadomil ja ze to tylko było plamienie
ona w szoku bo brala tablekti anty![]()
także takie rzeczy sie dzieją
mało kiedy ale jednak![]()
![]()
Bo ostatnie 2-3 miesiące odpuściliśmy,tzn. głównie ja,zaczęłam mieć dość tego,że nie wychodzi,że wiecznie 1 krecha na tych testach,że cykle popieprzone,bo bywały nawet i 70-dniowe...No więc jak nie dostałam @ jeden miesiąc,potem drugi,to właściwie średnio to na mnie wrażenie zrobiło,bo już tak bywało. Mój P. brzęczał mi,żebym test zrobiła,ale tylko warczałam,że po jaką cholerę znowu pieniądze wydawać.. No i poszłam w końcu na kontrolną wizytę u ginki,nawet się zastanawiałam czy nie poprosić jej o tabletki,no bo skoro odpuściłam starania.. A ona mi tego ..ee..no "fiutka" od USG włożyła i tak patrzy i mówi "No ,ale pani te tabletki nie będą potrzebne." Ja oczy jak 2 euro, a czemu?
I tak niepewnie jeszcze na nią spojrzałam,czy to aby nie są jakieś jaja,a ona mi ,że to już 12 tydzień,gratulacje, proszę do pokoju obok do poboru krwi.

Byłam w takim szoku,że nie pamiętam jak doszłam z powrotem do domu...
Drzemki mi nie służą.Ale nigdy nic nie wiadomoJa sie nie nastawiam. Bo po tym krwawieniu przeszedł tez ból piersi. No i temperatura tez spadał. Wiec ten test to nir wiem czy sie "zaraził" druga kreska od owulacyjnych czy jak [emoji23][emoji23] mowie wam - ja juz po tych 26 cyklach po prostu oszalałam [emoji23] jak to zobaczyłam myślałam ze ta kreskę sobie wyimaginowalam - ale moj M twierdzi ze cos tam jest (a u niego ze wzrokiem słabo [emoji23][emoji851])
W kazdym razie żadnego nastawienia nir mam. Bardziej sie nastawiam na ten cykl :-) ale test zrobię jutro rano.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde nie wiem czy dam radę 2h wyćHahaha powagabyłam w mega szoku bo on mało uczuciowy jest i tez zazwyczaj miał z tego polew
a tu nagle taki gest
wczoraj mnie miział po włosach jak robiłam świece
chyba ten dwu godzinny płacz przedwczoraj tak na niego zadziałał haha
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom