evelinia
Fanka BB :)
Ciąża AniuPrzepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciąża AniuPrzepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.
Gratuluję już suuperPrzepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.
Również gratulujePrzepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.
Przepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.
Ja mam 25Dziewczyny zależy jaki to jest euthyrox. Ja mam 75 i też biorę pół, a spada chyba bardzo szybko, w ciągu 3 tyg około 1,5 a nawet 3,38!
Asica jaki masz euthyrox?
A jaki Ty Nimiti?
Super również gratulujeDzięki kochane. Jutro rano zrobię jeszcze test, ale znowu innej firmy. Mam dużo testów w domu, ale każdy innej firmy.
GratulujePrzepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.
Haha, gratulacje!! Jaka była ta twoja teoria? Ze jesli w 10-11dpo nie wyjdzie pozytyw to znaczy ze nie ma ciąży i nie ma sensu juz robić testów?miło ze sie nie sprawdziła!
I teraz kobietki!! Wierzyć do końca mi proszę!! Póki nie ma @ jest nadzieja!!![]()