reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam na imię Karolina, mam 25 lat. Jestem po jednym poronieniu na wczesnym etapie ciąży, 20 listopada miałam zabieg lyzeczkowania. Lekarz zalecił mi odczekanie 3 cykli. 28 lutego miałam ostatnia @ mam dość długie i nieregularne cykle. Staraliśmy się w tym cyklu Ale obawiam się że nam się nie udało choć mam jeszcze nadzieję na grudzień :) przewidywany termin @ 04.04
Nigdy nic nie wiadomo :) oby była niespodzianka - spóźniony prezent od zajączka :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Szczerze ją nie mam koleżanek jak ja byłam w ciąży to już nie byłam fajna bo na imprezy nie chodziłam itp inne okazały się fałszywe ... Miałam przyjaciółkę wyprowadziła się do innego miasta ją zawsze ją wspierała i w jej ciąży i po ciąży jak facet znikał z domu a nawet finansowo jej pomagałam jej małej nie raz kupywalam pampersa czy inne rzeczy a nawet w domu u mnie się chowała a teraz dzwoni jak chce kasę pożyczyć także zostałam bez koleżanek niby fajnie bo po co mi takie koleżanki a z drugiej strony nawet nie mam komu się wygadac itp jedynie mamie ale ileż mogę mamie siedzieć na słuchawce i obarczać swooimi problemami aa no i siostra jeszcze często u niej przebywalam bo teraz jak się przeprowadziła to blisko mieszkamy siebie ale nie mogę tak jeździć do niej i normalnie gadac z nią i z jej facetem jak zrobiła mu takie swinstwo i udawać przed nim nie potrafię po prostu nie potrafię

Edit u nas też była burza a jestem z Lubina
u mnie powiem ci podobnie .... każdy dzwoni jak czegoś potrzebuje .... a ja już przestałam wyciągać rękę pierwsza .... takie życie .... jakbym tonela to i bym utonela :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witaj Karolina ;) oby @ nie przyszła ;) lekarz nie może pomoc uregulować cykl? Ja miałam podobnie tylko ze u mnie w gre wchodziły by tylko hormony a przy mojej wcześniejszej wadze było to nie do pomyślenia po po nich id razu bym jeszcze bardziej tyla. Teraz jak schudlam cykl pięknie się uregulował ;) 28-29dni max.

Lekarz do którego chodziłam przed ciążą proponował mi tylko tabletki anty więc wiadomo że odmowilam. Teraz znalazłam super lekarza Ale Nie rozmawiałam z nim na ten temat. Kiedyś miałam bardzo nieregularne czasami prawie 2 msc nie miałam okresu Ale teraz jest coraz lepiej od 2 lat mam okres mniej więcej co 34 dni. Dość długie cykle, ale nie potrafię w nich rozpoznać owulacji, w tym cyklu stosowalam testy owulacyjne kreseczka nie była idealnie ciemna jak testowa Ale była i nawet pokrywalo się to z dniami plodnymi wyliczanymi przez kalkulator dni plodnych. Oby nam się udalo, bardzo chciałabym mieć już dziecko. Jestem po ślubie 2 lata mój mąż chciał się starać od razu Ale ja nie chcialam. Chciałam się zająć praca, teraz trochę żałuję. A poza tym nie wiadomo czy przedszkole w którym pracuje będzie funkcjonowało w przyszłym roku - trochę słaba sytuacja.

Lekarz do którego chodziłam przed ciążą proponował mi tylko tabletki anty więc wiadomo że odmowilam. Teraz znalazłam super lekarza Ale Nie rozmawiałam z nim na ten temat. Kiedyś miałam bardzo nieregularne czasami prawie 2 msc nie miałam okresu Ale teraz jest coraz lepiej od 2 lat mam okres mniej więcej co 34 dni. Dość długie cykle, ale nie potrafię w nich rozpoznać owulacji, w tym cyklu stosowalam testy owulacyjne kreseczka nie była idealnie ciemna jak testowa Ale była i nawet pokrywalo się to z dniami plodnymi wyliczanymi przez kalkulator dni plodnych. Oby nam się udalo, bardzo chciałabym mieć już dziecko. Jestem po ślubie 2 lata mój mąż chciał się starać od razu Ale ja nie chcialam. Chciałam się zająć praca, teraz trochę żałuję. A poza tym nie wiadomo czy przedszkole w którym pracuje będzie funkcjonowało w przyszłym roku - trochę słaba sytuacja.
to moze zacznij sie powoli rozgladac za nowa prace, zeby sie zabiezpieczyc

reklama
Jeju, dziewczyny, ale Wy ilości postów produkujecie, 24h i już nie jestem w stanie nadrobić... :eek:

U mnie dzisiaj kłucie jajnika. Chyba jajo ;) Chociaż jestem zaskoczona, bo ta sama strona, co w poprzednim cyklu. Mniejsza o większość, oby to było TO jajo. Odliczamy dwa tygodnie, czas: START.

Do góry