Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ech wczoraj testowałam ale późno juz było i nie pisałam ...niestety test negatywnyYesenia ja bym zmienila i tak gina, nawet jesli sie nie starasz, chodzi mi o Twoje bolesne miesiaczki. Meczysz sie strasznie z nimi
Melania to kiedy testujesz?
Maziajka powodzenia!! Mam nadzieje, ze dolaczysz do lutowek
Martyska gratulacje!! Na pewno beta bedzie ladnie przyrastac. 3mam kciukasy :* pochwal sie jak zrobisz kolejna bete.
kolekcjonerka fiu fiu to czekam na testowanko w przyszlym cyklu
Ja dzisiaj bylam na becie i 3 godziny w pracy a czuje sie jakbym pole przeoralapodziwiam ile masz sil
Lux nawet nie umiem sobie wyobrazic jak Twojemu bylo przykro. Nie wiem jakim trzeba byc czlowiekiem zeby chociaz nie powiedziec slowa "gratuluje" i to wlasnemu bratu.
.Nawet na allegro nie znalazlam. Albo ja nie umiem szukac albo nie wiem. Paraplu a ten test to chyba nie polski. Poszukam ale watpie zebym cos takiego znalazla.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety w PL nic takiego nie ma :-( ale teraz zamowilam sb testy z allegro BOBO TEST DUO i dwa jakies zwykle plytkowe.Z Holandii ale w Anglii tez jest to moze i w Polsce bedzie.
Ostatnio widziałam w rossmanie mają napisane ze super czułość 10 czegoś tam ;-)Niestety w PL nic takiego nie ma :-( ale teraz zamowilam sb testy z allegro BOBO TEST DUO i dwa jakies zwykle plytkowe.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo dzieki:-) Jutro polece sprawdzic.Ostatnio widziałam w rossmanie mają napisane ze super czułość 10 czegoś tam ;-)
W aptece tez powinnaś dostać taki jak spytasz.
AA i pepino ma takie a te można spotkać w auchan i kauflandzie [emoji4]
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka