reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego :D
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
I nie usłyszałam, że jestem za stara :D
Ania cieszę się że tyle optymizmu w tobie

reklama
Bliźniaki [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matkoo.. Siedze u rodzicow, moj m przyjechal. Nie moge wytrzymac juz.. Mialam zjesc obiad, ale nie zjadlam. Powiem mu jak bedziemy w domu.. Szoook dziewczyny..
Objawow tak nie mam.. Piersi troche bola jakby sine byly ale nie sa jakies nabrzmiale i troche sutki, cos tam w tym podbrzuszu troche cmi ale nic nadzwyczajnego.. Sluz jakis gęsty sama nie wiem. Nie obserwowalam siebie bo wiedzialam ze nic z tego. Teraz zaczne ❤

No nie tak to nie rób. Ale trzymam kciuki, żeby się nie pojawił[emoji110] .
A mierzysz temperaturę? Bo nie pamiętam.

Żartuję oczywiście, jasne, że powiem :)
Nie chciałabym przerywać tej dobrej passy, ale nic na to nie wskazuje.
Nie jestem w stanie mierzyć o tej samej porze, więc mierzę z czystej ciekawości, bo wiem, że nie jest to miarodajne.

No i super. Co to jest za stanowisko lekarza który mówi 40 latce że jest za stara LOL ;) ile aktorek, gwiazd itp wybierają późne macierzyństwo. Aza granicami naszego kraju ponoć to norma :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
On nie mówił, że jestem za stara, tylko ciągle podkreślał, że mam JUŻ 40 lat ;)
Nowa Pani Doktor zaczęła od badań i to jest super :)
Ania cieszę się że tyle optymizmu w tobie
Ja wiem, czy to optymizm? Po prostu nie chciałam znowu bawić się w clo bez sprawdzenia czy ma to sens. A składki odprowadzam od 20 lat i chyba należy mi się hsg na nfz, prawda? ;)

On nie mówił, że jestem za stara, tylko ciągle podkreślał, że mam JUŻ 40 lat ;)
Nowa Pani Doktor zaczęła od badań i to jest super :)

Ja wiem, czy to optymizm? Po prostu nie chciałam znowu bawić się w clo bez sprawdzenia czy ma to sens. A składki odprowadzam od 20 lat i chyba należy mi się hsg na nfz, prawda? ;)
Tak dokładnie. Ja miałam zaraz na drugi miesiąc;) miałaś już to robione?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry