Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro będą II kreski...Naprawdę zbudowalysmy tu niemałe napięcie. Wspaniała historia eveee
Bertha.. Pomyslalam dokładnie tak, jak moja przedmowczyni "takie niespodzianki lubia kończyć sie niespodziankami"i tego Ci zycze
A Tobie Paraplu.. Żebyś w sobotę zobaczyła serduszko <3![]()
Kochana to trzymamy kciuki!!!!Wizyta w sobote [emoji33][emoji33][emoji33] wg owulki termin mam na 19 stycznia![]()
Jutro będą II kreski...Jak się z tym czujesz??
![]()
![]()
![]()
Buahaha!Kochana to trzymamy kciuki!!!!
Ja w ciąży z synkiem plamilam 3x strach niesamowity...9 ,11 ,13 tydz. Okazało się ze zrobiła mi się jakas rana razaz przy wejściu.. do dziurki... i byle podraznienie wywoływały plamienie.
U mnie za to w ciąży 4 różnych lekarzy 2 polskich i 2 irlandzkich mówiło ze będzie dziewczynka... na usg 3D nawet to potwierdzili... 1 lekarka zawsze mówiła do meza: dbaj o swoje dziewczyny... a tu cesarka... anestezjolog pyta czy wiem co będzie ja mówię że tak ze córeczka a Pan doktor który mnie ciol na to że on pierwsze co zobaczył to jajka! Pokój synuś miał różowy ... przez kilka pierwszych miesięcy jego życia....
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki! Daj znać rano.Boje sie
Ale pogadalam troche z moim P. i jakoś mi lepiej)
Z reszta.. Sie okaże co z tego wyniknie![]()
Jasne, ze dam i czekam rowniez na wiadomosci od Ciebie i mocno trzymam kciukiBuahaha!Musieliście się zdziwić...
Trzymam kciuki! Daj znać rano.
U mnie @ niet. Nawet (*)*) za bardzo nie bolą... Ciekawe jak jutro beta wyjdzie.
Chyba jednak już po becie... Różowy śluz się pojawił.Jasne, ze dam i czekam rowniez na wiadomosci od Ciebie i mocno trzymam kciukibede dzis spac trzymając !
Ps. Mnie piersi nie bolą w ogole *.*
Naprawdę zbudowalysmy tu niemałe napięcie. Wspaniała historia eveee
Bertha.. Pomyslalam dokładnie tak, jak moja przedmowczyni "takie niespodzianki lubia kończyć sie niespodziankami"i tego Ci zycze
A Tobie Paraplu.. Żebyś w sobotę zobaczyła serduszko <3![]()
Kurcze ale by bylo fajnieOoo, to powinno byc juz serduszko!
Dam znać![]()
Tez wszystko zapisujePowiem Ci, że zazwyczaj takie niespodzianki w cyklu kończą się... niespodzianką!![]()
Bardzo mi przykro... Mogę się jedynie domyśleć co wtedy czułaś...Na pewno wróci, przecież nie inaczej!
![]()
Yyyy, no sorrryyy....![]()
![]()
Chyba powinno być już serduszko. Ja miałam z Lilą pierwszą słabą kreskę w 33dc, a 48 dc było serduszko.... Wszystko zapisane...![]()
O kurcze ale zaskoczenie mieliscie. Az dziwne, ze jajec nie zauwazyli. Chyba bardzo rzadko to sie zdarza.Kochana to trzymamy kciuki!!!!
Ja w ciąży z synkiem plamilam 3x strach niesamowity...9 ,11 ,13 tydz. Okazało się ze zrobiła mi się jakas rana razaz przy wejściu.. do dziurki... i byle podraznienie wywoływały plamienie.
U mnie za to w ciąży 4 różnych lekarzy 2 polskich i 2 irlandzkich mówiło ze będzie dziewczynka... na usg 3D nawet to potwierdzili... 1 lekarka zawsze mówiła do meza: dbaj o swoje dziewczyny... a tu cesarka... anestezjolog pyta czy wiem co będzie ja mówię że tak ze córeczka a Pan doktor który mnie ciol na to że on pierwsze co zobaczył to jajka! Pokój synuś miał różowy ... przez kilka pierwszych miesięcy jego życia....
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
&&&&&&&&& !!!!!! :*Boje sie
Ale pogadalam troche z moim P. i jakoś mi lepiej)
Z reszta.. Sie okaże co z tego wyniknie![]()