Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro będą II kreski...Naprawdę zbudowalysmy tu niemałe napięcie. Wspaniała historia eveee
Bertha.. Pomyslalam dokładnie tak, jak moja przedmowczyni "takie niespodzianki lubia kończyć sie niespodziankami"i tego Ci zycze
A Tobie Paraplu.. Żebyś w sobotę zobaczyła serduszko <3![]()
Kochana to trzymamy kciuki!!!!Wizyta w sobote [emoji33][emoji33][emoji33] wg owulki termin mam na 19 stycznia![]()
Jutro będą II kreski...Jak się z tym czujesz??
![]()
![]()
![]()
Buahaha!Kochana to trzymamy kciuki!!!!
Ja w ciąży z synkiem plamilam 3x strach niesamowity...9 ,11 ,13 tydz. Okazało się ze zrobiła mi się jakas rana razaz przy wejściu.. do dziurki... i byle podraznienie wywoływały plamienie.
U mnie za to w ciąży 4 różnych lekarzy 2 polskich i 2 irlandzkich mówiło ze będzie dziewczynka... na usg 3D nawet to potwierdzili... 1 lekarka zawsze mówiła do meza: dbaj o swoje dziewczyny... a tu cesarka... anestezjolog pyta czy wiem co będzie ja mówię że tak ze córeczka a Pan doktor który mnie ciol na to że on pierwsze co zobaczył to jajka! Pokój synuś miał różowy ... przez kilka pierwszych miesięcy jego życia....
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki! Daj znać rano.Boje sie
Ale pogadalam troche z moim P. i jakoś mi lepiej)
Z reszta.. Sie okaże co z tego wyniknie![]()
Jasne, ze dam i czekam rowniez na wiadomosci od Ciebie i mocno trzymam kciukiBuahaha!Musieliście się zdziwić...
Trzymam kciuki! Daj znać rano.
U mnie @ niet. Nawet (*)*) za bardzo nie bolą... Ciekawe jak jutro beta wyjdzie.
Chyba jednak już po becie... Różowy śluz się pojawił.Jasne, ze dam i czekam rowniez na wiadomosci od Ciebie i mocno trzymam kciukibede dzis spac trzymając !
Ps. Mnie piersi nie bolą w ogole *.*
Naprawdę zbudowalysmy tu niemałe napięcie. Wspaniała historia eveee
Bertha.. Pomyslalam dokładnie tak, jak moja przedmowczyni "takie niespodzianki lubia kończyć sie niespodziankami"i tego Ci zycze
A Tobie Paraplu.. Żebyś w sobotę zobaczyła serduszko <3![]()
Kurcze ale by bylo fajnieOoo, to powinno byc juz serduszko!
Dam znać![]()
Tez wszystko zapisujePowiem Ci, że zazwyczaj takie niespodzianki w cyklu kończą się... niespodzianką!![]()
Bardzo mi przykro... Mogę się jedynie domyśleć co wtedy czułaś...Na pewno wróci, przecież nie inaczej!
![]()
Yyyy, no sorrryyy....![]()
![]()
Chyba powinno być już serduszko. Ja miałam z Lilą pierwszą słabą kreskę w 33dc, a 48 dc było serduszko.... Wszystko zapisane...![]()
O kurcze ale zaskoczenie mieliscie. Az dziwne, ze jajec nie zauwazyli. Chyba bardzo rzadko to sie zdarza.Kochana to trzymamy kciuki!!!!
Ja w ciąży z synkiem plamilam 3x strach niesamowity...9 ,11 ,13 tydz. Okazało się ze zrobiła mi się jakas rana razaz przy wejściu.. do dziurki... i byle podraznienie wywoływały plamienie.
U mnie za to w ciąży 4 różnych lekarzy 2 polskich i 2 irlandzkich mówiło ze będzie dziewczynka... na usg 3D nawet to potwierdzili... 1 lekarka zawsze mówiła do meza: dbaj o swoje dziewczyny... a tu cesarka... anestezjolog pyta czy wiem co będzie ja mówię że tak ze córeczka a Pan doktor który mnie ciol na to że on pierwsze co zobaczył to jajka! Pokój synuś miał różowy ... przez kilka pierwszych miesięcy jego życia....
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
&&&&&&&&& !!!!!! :*Boje sie
Ale pogadalam troche z moim P. i jakoś mi lepiej)
Z reszta.. Sie okaże co z tego wyniknie![]()