reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@basia89 przykro :/ ... oby maj był szczęśliwy [emoji6]

@Jola8986 kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Dzięki dziewczyny na miłe słowa [emoji8]
Ja zostałam w domu już do świat, bo przeziębienie mnie meczy i nie wydaje się odpuszczać [emoji17] już nie wiem co brać ... naturalsy zaliczam jeden po drogim ale co rano czuje się fatalnie :/

Miłego dnia moje lejdisy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam kiedyś jakiegoś kwiatka, ale przeczytałam, że jest trujący dla kotów i go oddałam. Teraz chce znalezc cos, co nie będzie trujące, może kaktus [emoji266] [emoji12]

Mi też Facelle pokazał w 14 dc pozytyw, a owu była dopiero w 26 dc, także musisz się uzbroic w cierpliwość :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
To jakieś liche te testy są :/

zrobiłam 2testy 25. Na bobo vizir, na pink cień cienia cienia cienia. Albo coś się dzieje i ciekawe czy tym razem dłużej czy to tamta ciąża zamyka drzwi. Przynajmniej w razie w gin powinien mnie jakoś zabezpieczyć. Jak mój mnie tym razem zawiedzie, to nie wiem co zrobię i gdzie będę szukać

Pokaż! :)

To jakieś liche te testy są :/

Może po prostu są za bardzo czułe :) U mnie np. temperatura pokazuje jakby wtedy miała być owu, ale się rozmyśliła, bo na 4 dzień temp spadła, choć początkowo rosła :)

@Emsi* , życzę dużo zdrowia :) A teraz pokaż brzusio :D

Ostatnia edycja:
Hej. Dziewczyny poradzcie mi coś bo ja już nic nie rozumiem. @ przyszła 3.04 cykl miałam 27 dniowy. @trwała łącznie z końcowym plamieniem 6 dni. 9 dc zerwał mnie jajnik z rana zrobiłam test owu (facelle) wyszedł pozytyw temp. 36.34 10 dc. Test pozytywny temp. 36.23 dzisiaj 11 dc 36.42 druga kreska już blada:confused: co tu jest w końcu grane:(

Mogła być teraz, ale tak naprawdę okaże się na wykresie. Jak temperatura wzrośnie, znaczy że była teraz. Może być też jak u Lanvin w tym cyklu, że przyjdzie później. No owu nie ogarniesz tak nam w tych cyklach miesza [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was dziewczynki przed świątecznie [emoji846]
Idę zaraz na paznokcie, trochę słabo tak przed sprzątaniem [emoji12] listę zakupów muszę zrobić.
Szukam przepisu na dobre ciasto z kremem. Ktoś coś? Ostatnio zawsze robię 3bita i rafaello, ale coś innego tym razem bym zrobiła. Co pieczecie, bo szukam inspiracji [emoji3]

A co do wyprowadzania dziecka z naszego łóżka to zrobiliśmy z tego wielkie wydarzenie. Kupiliśmy młodszemu nową pościel, chyba wtedy z supermanem, nakleiliśmy takie świecące gwiazdki na ścianę i sufit. No i kupiliśmy lampkę nocną, która całą noc się świeci [emoji846] Zadziałało [emoji3] czasem jeszcze przychodził, ale coraz rzadziej [emoji846]

Witam was dziewczynki przed świątecznie [emoji846]
Idę zaraz na paznokcie, trochę słabo tak przed sprzątaniem [emoji12] listę zakupów muszę zrobić.
Szukam przepisu na dobre ciasto z kremem. Ktoś coś? Ostatnio zawsze robię 3bita i rafaello, ale coś innego tym razem bym zrobiła. Co pieczecie, bo szukam inspiracji [emoji3]

Ja uwielbiam marchewkowe z masą z kaszy manny, mniam! A musi być koniecznie z kremem? Znalazłam fajny przepis na babkę i planuje zrobić :) Albo takie czekoladowe: Link do: Szybkie gotowanie: Ciasto z ciecierzycy bez cukru, mąki, tłuszczu i glutenu, masę też możesz do tego jakąś dorobić :)

@andzelika87 tak naprawdę, czy owu była wczoraj, to dowiesz się za jakieś 2-3 dni, jak temperatura wzrośnie, teraz masz co prawda skok o 0,2 ale nie wiadomo jak będzie jutro, musisz sprawdzać i działać! Także boboseksy uskuteczniajcie nadal :) a najlepiej wrzuć wykres, to zobaczymy jak to wygląda.

A co do wyprowadzania dziecka z naszego łóżka to zrobiliśmy z tego wielkie wydarzenie. Kupiliśmy młodszemu nową pościel, chyba wtedy z supermanem, nakleiliśmy takie świecące gwiazdki na ścianę i sufit. No i kupiliśmy lampkę nocną, która całą noc się świeci [emoji846] Zadziałało [emoji3] czasem jeszcze przychodził, ale coraz rzadziej [emoji846]

Mój niedawno nową pościel dostał, a na jakieś gwiazdki itp jest za duży, także widzisz...została nam póki co tablica motywująca i możliwość wybrania nagrody - jakieś wyjście do kina, na lody, do sali zabaw, albo coś w tym stylu.

reklama
Do góry