Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo zapominają publikowac w ksiazkach ze kobieta w poczatkowej ciazy zamienia się w susło-leniwcaHej kochana
Bo Przytulanki maja byc cały czasjak tylko jest możliwośćnie tylko w dni płodne. A testy owulacyjne jak najbardziej.
A gdzie jedziecie nad morze???
Jak mi ktoś powie że mdlosci zaczynają do po 6 tygodniu... to zabije.. od rana mnie męczą masakrycznie! Mam nadzieję ze będzie tak jak w pierwsZej ciąży ze obędzie się bez tulania z kibelkiem...
Paraplu... już wiem o co chodzi z tą sennoscia. .. zasypialabym wszędzie gdzie się da! Godzina 22 a ja już w krainie morfeusza... gdzie normalnie chodziłam spać o 24-1 w nocy... mąż się śmieje że znowu idę spać...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny przez Was to oczy wyplacze!!!Witajcie dziewczeta !
test powtorzony w sobote, kreseczka widoczna golym okiem [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Zobacz załącznik 759488
przesylam ciazowe fluidki tym ktore w najblizszym czasie testuja[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
===Dwóch chłopców juz mamy![]()
===
3mam kciukasy &&&&&Czyli jednak poczekam do jutradziękuje mam nadzieje że jednak moj test cos pokaze w tym 28dc
chociaz bladziocha
rośnijcie zdrowo ;p
Mamuniol zgrzeszylabym jakbym narzekalaAnia super czyli wszytko jak nalezy- kreska pięknie ciemnije- ktosiu rosnie
Ja dziś 29 dc... @ nie widac. Pewnie to będzie jeden z tych dluższych cykli 32-33 dniowych.. dla mnie to fatalnie bo @ trafi na sam wyjazd. Co za pech
Jak nic to moje klucie w 17 dc zwiastowalo owu a nie zadne tam zagniezdzenie. Cos sie poprzesuwalo i to ostro. Dzis zamowie te testy owu z neta. Moze mi ktorac przypomnoec nazwe lub podeslac linka.
Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam kciuki za wasze staranka. Obyscie tu nie goscily zbyt dlugo.
A jak tam ciezarowki nasze sie czują? Coraz dluzej by wymieniać. Ciaza daje wam popalic?
Hahaha no ta sennosc jest strasznaHej kochana![]()
Bo Przytulanki maja byc cały czasjak tylko jest możliwośćnie tylko w dni płodne. A testy owulacyjne jak najbardziej.
A gdzie jedziecie nad morze???
Jak mi ktoś powie że mdlosci zaczynają do po 6 tygodniu... to zabije.. od rana mnie męczą masakrycznie! Mam nadzieję ze będzie tak jak w pierwsZej ciąży ze obędzie się bez tulania z kibelkiem...
Paraplu... już wiem o co chodzi z tą sennoscia. .. zasypialabym wszędzie gdzie się da! Godzina 22 a ja już w krainie morfeusza... gdzie normalnie chodziłam spać o 24-1 w nocy... mąż się śmieje że znowu idę spać...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny przez Was to oczy wyplacze!!![emoji14]Aniu absolutnie cudowne kreseczki! No chole*a sie poryczalam w pracy[emoji14]dobrze, ze nikogo nie ma. Ogromnie gratuluje! Zycze Ci samych cudownym dni w dwupaku, duzo zdrowka, spokoju, ksiazkowej ciazy i delektowania sie kazdym dniem :*
[emoji33][emoji23]
8tc [emoji7]
===ahh te hormony, ja ciagle ryczeDziekuje Kochana !!! [emoji8]
i teraz ja sie zryczalam w pracy [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
===Dwóch chłopców juz mamy![]()
===
to jutro testujesz?Paraplu , dziękuje kochana :* mnie znowu zaczyna pobolewać podbrzusze jak zawsze przed @ ;P ale zobaczymynarazie mam krótką przerwe i czytam genialną książke
W oczekiwaniu na dziecko , Heidi Murkoff ;p
to jutro testujesz?
Trzymam kciuki!!!!!!Takdo pracy jade na 9 wiec jakos przed 8 gdy wstane zrobie od razu teścik
![]()