Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj 4 dpo, a piersi tak mnie bolą, że szok...szybko cośnie pamiętam kiedy ostatni raz mnie tak porządnie bolaly, chyba organizm wraca do siebie po tabsach
![]()
Ja to chyba jakaś gruboskórna jestem bo kurczę nigdy nie czułam czegoś takiego jak ból cycków

tak jakoś wyszlo hahahah @StorAnia ostatnio poszalala to pomyslalam ze i ja dam sie ponieść troszke wyobrazni
Pisałam Wam o tej rekrutacji do szkoły w tym tygodniu...Wczoraj mój ex do mnie napisał w sprawie weekendu i pytał przy okazji o szkołę. Powiedziałam mu gdzie podanie złożyłam i że obawiam się, że Filip może się tam nie dostać, bo nie jesteśmy z rejonu. Jego mama jest dyrektorką gimnazjum...więc uruchomili znajomości, okazało się (podobno), że nie było go na liście, bo dzieci z rejonu całą zapełniły i przed chwilą dzwonił do mnie, że mały się dostał...Nigdy nie korzystałam z ich znajomości, bo nie chciałam, wolę do wszystkiego sama dojść i sama sobie załatwić, ale wpływu nie miałam, bo i tak by zadzwoniła do dyrektora tej podstawówki. Nie wiem na ile prawdą jest to, że to ona załatwiła, a nie po prostu się dostał, ale najważniejsze, że jest w tej szkole (pomijam, że wyniki są dopiero w czerwcu)... Ogólnie mam nadzieję, że nie będzie takich sytuacji, że będzie się kobieta wtrącała, wydzwaniała do szkoły, wypytywała, bo nie wyobrażam sobie tego. Ja z nią żadnego kontaktu nie mam, ona nawet na ulicy udaje, że mnie nie widzi, nie lubię jej :| Najlepsze, jak mój ex do mnie mówi, że "do tej klasy dostała miejscowa śmietanka, wnuczka prezydenta, byłego prezydenta, kogoś tam". Co znaczy śmietanka? Może o moim synu też będą mówić, że jest śmietanką, bo jest wnukiem dyrektorki gimnazjum? Nie ogarniam, jak można tak klasyfikować ludzi, dziecko to dziecko, nie ważne kim jest rodzic, czy dziadek...
No niestety...
Ale decyzja podjęta, walczę dalej.
@StorAnia kochana bardzo mi przykro ...po prostu brak mi słów wiem jakie to straszne uczucie kiedy tyle sie juz czlowiek stara mialam tak samo kiedy staralam sie o pierwsze dziecko ...teraz troszke inaczej do tego podchodze bardziej na luzie psychicznym a leci mi juz 6cs nawet sie pewnie nie obejrzę a zleci rok ... no ale ja tam jestem zdania ze bedzie to co ma byc to co dla mnie ktoś przygotowal to tak bedzie i nie mam na to wplywu żadnego .... powiem ci ze poki co @@@w terminie jeszcze mnie nie ugieła nawet łezka się nie pojawila u mnie ja tam sie tej wrednej @@@ nie dam pokonać psychicznie ni hu...ai Wy tez kochane musicie wierzyc w to ze bedzie dobrze nie teraz nie moze za miesiac ale kiedys na pewno wiem ze moze łatwo mi tak pisać ale ja po prostu jestem pewna ze takie przejmowanie sie ,stresowanie itp nam szkodzi kochane a wiadomo jak wielką role we wszystkim odgrywa nasza psychika ... zycze wam.wszystkim starajacym się jak i sobie duzo duzo wytrwalosci po prostu cieszmy sie kazdym dniem a napewno ten jedyny w koncu bedzie dla nas wymarzonym dniem !!!&&&&& dzioluszki za Was .❤
U mnie juz 6dc leci ten czas @@@ jak szybko przyszla tak szybko poszla wiec mozna szaleć dalej kiedys jeszcze te wredne, wscibskie małyszysko zaskocze to tylko kwestia czasu
Pogoda piękna u nas 20°c i tak do niedzieli sie zapowiada wiec kobitki bierzemy sie w garść myślimy tylko pozytywnie ,zapominamy o przymusowych staraniach ,kochamy sie kiedy mamy na to ochotę i w czerwcu wszystkie spotykamy się na forum dla lutowych mam![]()
Zanim zrobiłam, to nie sądziłam, że to może dobrze smakować, ale jest pyszneBez mąki, bez cukru, samo zdrowie
![]()
Dzień dobry Moje Kochane :-*
Kocham Was i dziękuje, ze pamiętacie o mnie ;-)
@Lanvin miala racje :-) zaklinowałam sie w moich krzakach :-)
Jestem 1 dzień po okresie i tak sobie żyje :-)
Moja @ wyglądała identycznie jak miesiąc wcześniej ...... 3 dni plamien + 2 dni żywej kwi + 3 dni plamien.
Dziękuje, ze jesteście :-* :-* to wiele dla mnie znaczy :-) zreszta jak zawsze :-) i zawsze to pisze :-) Heheheh
W naszym ludzkim kurniku![]()
![]()
Po wizycie, zdjęcia SYNA znów nie dostałam :/ ale wiem, że wszystko ok, oczywiście ledwo się leń ruszał, a jaak lekarz powiedział, że pokaże na buzke to odwrócił głowę, potem znów było widać i lekarz: oo to teraz wam pokażę! A on ręką na twarz, jakby wszystko słyszał Łobuz![]()
Na balkonie...jaa tu z Wami umrę [emoji23] [emoji23] [emoji23]@Spark piekny brzusio jest różnica od poprzedniego razu maluszek sobie ladnie rośnie ...
@Luxuorius duzy juz chlopiec za niedlugo juz mu bedzie niewygodnie w tej gondoli no i bedzie chciał podziwiac swiat w koło siebie :-)
Ja dzis dzien spedzilam na zewnatrz wkoncu piekna pogoda to trzeba korzystac no i powiem wam ze chwila na sloneczku a ramiona opalone i mordka tez u nas w sloncu dzis bylo max 30°c wiec naprawdę mozna żyć i nie umierac uwielbiam sloneczko i wszystko co jest z nim zwiazane :-) a no i wykorzystalam dziś mojego męża na balkonietak jakoś wyszlo hahahah @StorAnia ostatnio poszalala to pomyslalam ze i ja dam sie ponieść troszke wyobrazni
![]()
![]()