Paraplu
Fanka BB :)
@StorAnia kuzwa mac no nawet ja juz stracilam cierpliwosc do Twoich ginow, masz jakiegos pecha do nich. Oby od Marty byl lepszy.
Ja tak na szybciutko bo w pracy jestem. Pamietacie, ze mialam lipolize? No wiec o ile wiedzialam, ze z bryczesami 1 zabieg nic nie da bo to trudny teren tak musze powiedziec, ze zabieg dziala! Mialam kilka zastrzykow z tylu ud, tuz pod posladkami takie waleczki mialam i ZMNIEJSZYLY SIE! [emoji1377][emoji176]
Tam latwiej to widac bo powierzchnia mniejsza i mniej tkanki do usuniecia niz na bryczesach.
Jak tylko mi kasa pozwoli to pojde na kolejne zabiegi na te durne bryczesy.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tak na szybciutko bo w pracy jestem. Pamietacie, ze mialam lipolize? No wiec o ile wiedzialam, ze z bryczesami 1 zabieg nic nie da bo to trudny teren tak musze powiedziec, ze zabieg dziala! Mialam kilka zastrzykow z tylu ud, tuz pod posladkami takie waleczki mialam i ZMNIEJSZYLY SIE! [emoji1377][emoji176]
Tam latwiej to widac bo powierzchnia mniejsza i mniej tkanki do usuniecia niz na bryczesach.
Jak tylko mi kasa pozwoli to pojde na kolejne zabiegi na te durne bryczesy.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

i Wy tez kochane musicie wierzyc w to ze bedzie dobrze nie teraz nie moze za miesiac ale kiedys na pewno wiem ze moze łatwo mi tak pisać ale ja po prostu jestem pewna ze takie przejmowanie sie ,stresowanie itp nam szkodzi kochane a wiadomo jak wielką role we wszystkim odgrywa nasza psychika ... zycze wam.wszystkim starajacym się jak i sobie duzo duzo wytrwalosci po prostu cieszmy sie kazdym dniem a napewno ten jedyny w koncu bedzie dla nas wymarzonym dniem !!!&&&&& dzioluszki za Was .❤