Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahahha...nieźleKochane ! Zrobiłam test ! Owulacyjny oczywiście [emoji12] zostawiłam w łazience i zapomniałam zabrać, a M poszedł się myć. Po 10 min wyskakuje z łazienki i macha mi testem : " masz płodne, szybko do łóżka" patrzcie co ta małpa zrobiła:
![]()
Ps: namalował to moja szminka !!! [emoji35][emoji38][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Kochana, spadek dziś u Ciebie był...u mnie w 13 dpo temperatura skoczyła do 37, a kolejnego dnia już spadła do 36,64 i na drugi dzień @ przyszła...Nie ma co się sugerować poniżej 15dpo, jak się utrzymuje wysoko 16-17, to wtedy jest szansa...Hej
@Flower Super ciemnieje - GratulacjeWymarzony Dzień Matki
U mnie niestety negatywnyaż sobie popłakałam
No nic chyba czas przywitać się z @
Nie rozumiem tylko dwóch rzeczy - temperatura w 12 dpo powinna być już niższa a i szyjka powinna być nisko a jest mega wysoko. Dziwny ten cykl
Długi i mam już dość.
Na pocieszenie kupiłam sobie dużą sałatkę z tuńczykiem i warzywkami. Mniam
Zobacz załącznik 808055
Dobrze że to już piąteczek, piątunioDziś idziemy na urodziny do koleżanki mojej Córy z przedszkola do "kulek" aż na 3 godziny - już się boje [emoji14]
Miłego dnia![]()
Hahahha...nieźletrochę oblech, sikałaś na to [emoji23] skorzystałaś chociaż z zaproszenia?
[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Kochana, spadek dziś u Ciebie był...u mnie w 13 dpo temperatura skoczyła do 37, a kolejnego dnia już spadła do 36,64 i na drugi dzień @ przyszła...Nie ma co się sugerować poniżej 15dpo, jak się utrzymuje wysoko 16-17, to wtedy jest szansa...
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam wyższą i spadła bez leków... ale warto mimo wszystko coś z tym robićWitam
Długo sie nie odzywałam bo czekałam na @ a pózniej na badania. Dzisiaj odebrałam wyniki. Mam podwyższona prolaktyne 41,02 ng/ml. Wizytę u mojej gin mam dopiero we wtorek, wiec chciałam sie zapytać was czy to jest duzo czy niePewnie ten temat juz był, ale cieżko szukać na 6000 stron
![]()
Hahahahahaaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Kochane ! Zrobiłam test ! Owulacyjny oczywiście [emoji12] zostawiłam w łazience i zapomniałam zabrać, a M poszedł się myć. Po 10 min wyskakuje z łazienki i macha mi testem : " masz płodne, szybko do łóżka" patrzcie co ta małpa zrobiła:
![]()
Ps: namalował to moja szminka !!! [emoji35][emoji38][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom