reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja wam zazdroszcze tego że moze jednak wam sie w tym miesiacu udalo. Ja mam humor jak pod psem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Elodia jeszcze u ciebie nie przesadzone nic. Pociesze cie, u mnie tez na pewno nic. Tak ze w razie co sluze ramieniem do wyplakania :) mnie to wkurza czekanie na okres, cykle mam w cholere dlugie bo az conajmniej 35dniowe, jakby byly 28 dniowe to jest caly tydzien czekania mniej :/ tak ze jeszcze caly tydzien a mi brzuch zaraz rozsadzi :( juz 3 nospy poszly w ruch i nadal zero ulgi.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wam zazdroszcze tego że moze jednak wam sie w tym miesiacu udalo. Ja mam humor jak pod psem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kochana uda sie i Tobie jak nie w tym cyklu to w nastepnym :-* umnie zbliza sie 19 cykl staran i sie nie poddaje bo wierze ze kiedys sie uda.I to bedzie moje pierwsze bobo jak sie uda kiedys a napewno niechcialwbym zaprzestac na jednym.Wiec Kochana glowa do góry :-*

Ja co miesiąc widzę u siebie objawy ciąży i zawsze jest to samo czyli @ i zawsze powtarzam sobie że w kolejnym cyklu podejde do tego na spokojnie i nie będę sobie wmawiać ale i tak wyobraźnia robi swoje,ale taki już los staraczek :-D

Tez Mnie cmi na dole brzucha... Trudno to opisac
Mnie też ćmi. Póki co oprocz krotkiego plamienia tzn na wkladce jak zmieniam jakas tam plamka jest jasnobrązowa a tak to nic. To plamienie tez jakies dziwne bo przez ostatnie pol roku bardziej mnie bolal brzuch przy plamieniu a teraz tylko tam zakluje. A teraz jak w pracy jestem i akurat stoje w miejscu to mnie tak mocno cos w podbrzuszu zakuło i promieniowalo az do kolana :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kochana uda sie i Tobie jak nie w tym cyklu to w nastepnym :-* umnie zbliza sie 19 cykl staran i sie nie poddaje bo wierze ze kiedys sie uda.I to bedzie moje pierwsze bobo jak sie uda kiedys a napewno niechcialwbym zaprzestac na jednym.Wiec Kochana glowa do góry :-*
W to nie wątpie że pewnie i mi się kiedyś uda tyle że każda ma jakieś dołki w momenciw kiedy np jakieś plamienia są czy ciotka przychodzi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry