Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana uda sie i Tobie jak nie w tym cyklu to w nastepnym :-* umnie zbliza sie 19 cykl staran i sie nie poddaje bo wierze ze kiedys sie uda.I to bedzie moje pierwsze bobo jak sie uda kiedys a napewno niechcialwbym zaprzestac na jednym.Wiec Kochana glowa do góry :-*Ja wam zazdroszcze tego że moze jednak wam sie w tym miesiacu udalo. Ja mam humor jak pod psem.
![]()
![]()
Oj ja mam dzis tez jakies problemy z brzuchem .. jakbym jajo w podbrzuszu miala jakos mnie gniecie, ciagnie. Niebardzo sie czuje przez ro
![]()
Ja to mam dzis wzdęcia zaraz mi wyrwie bokTez Mnie cmi na dole brzucha... Trudno to opisac
Mnie też ćmi. Póki co oprocz krotkiego plamienia tzn na wkladce jak zmieniam jakas tam plamka jest jasnobrązowa a tak to nic. To plamienie tez jakies dziwne bo przez ostatnie pol roku bardziej mnie bolal brzuch przy plamieniu a teraz tylko tam zakluje. A teraz jak w pracy jestem i akurat stoje w miejscu to mnie tak mocno cos w podbrzuszu zakuło i promieniowalo az do kolana :-/Tez Mnie cmi na dole brzucha... Trudno to opisac
W to nie wątpie że pewnie i mi się kiedyś uda tyle że każda ma jakieś dołki w momenciw kiedy np jakieś plamienia są czy ciotka przychodzi.Kochana uda sie i Tobie jak nie w tym cyklu to w nastepnym :-* umnie zbliza sie 19 cykl staran i sie nie poddaje bo wierze ze kiedys sie uda.I to bedzie moje pierwsze bobo jak sie uda kiedys a napewno niechcialwbym zaprzestac na jednym.Wiec Kochana glowa do góry :-*
Mnie też dzisiaj wzdęcia męczą. Brzuch jak balon mam.Ja to mam dzis wzdęcia zaraz mi wyrwie bok
![]()